Spāņu auto zīmols SEAT atgriežas Latvijā

Rīgā, SIA Autobrava autosalonā ar autoražotāja SEAT sporta Leon ST CUPRA prezentāciju tika atzīmēta spāņu spēkratu zīmola atgriešanās Latvijā. Pasākuma laikā interesentiem bija iespēja ne tikai tuvāk iepazīties ar  SEAT modeļiem, bet arī kopā ar Reini Nitišu doties izbraucienā Biķernieku trasē.

"Lai gan SEAT ir mazliet piemirsts un līdz galam nenovērtēts auto zīmols Latvijā, nedrīkst aizmirst, ka šis auto ražotājs var lepoties ar vairāk nekā 60 gadu ilgu pieredzi autobūvē. Pašlaik SEAT attīsta dinamisku auto modeļu ražošanu, un pat izmēros nelielie SEAT automobiļi ir ātri, jaudīgi un gatavi iekarot ceļus visā pasaulē. Nav šaubu, ka SEAT jaunie modeļi iekaros arī Latvijas autobraucēju sirdis, pārliecinot, ka spāņu zīmols ražo auto, ar kuriem ikviens brauciens ir aizraujošs un baudāms kā Spānijā, tā Latvijā. Ne velti SEAT moto vēsta, ka tas ir emociju auto - vienaldzīgam palikt ir patiešām grūti," stāsta Autobrava direktors Andris Sivickis.

SEAT auto zīmola pārstāvniecības atvēršanas svētkos patiesu klātesošo interesi radīja SEAT  modelis Leon ST CUPRA, kas veiksmīgi apvieno eleganci, funkcionalitāti un ātrumu. Modeļa virsbūve iemieso individualitāti, ko atspoguļo tās agresīvās formas un standarta Leon modeļiem neraksturīgie 19 collu diski. Zem motora pārsega Leon ST CUPRA slēpj 2.0 benzīna turbomotoru, kas šī modeļa spēkratam nodrošina 280 zirgspēku lielu jaudu, padarot to par visjaudīgāko modeli, kas līdz šim radīts SEAT ģimenē. Turklāt daudzfunkcionālās ierīces auto salonā un augstākās kvalitātes palīgsistēmas piedziņā gādā par izcilu sniegumu. Auto bagātīgi aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, un tas var lepoties ar uzlabotiem sporta sēdekļiem un stūri. Šim modelim pieejama arī pilnā LED lukturu pakete.

SEAT Leon ST sportiskajam modelim CUPRA ir 2 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma, kā arī tiek nodrošināta iespēja par papildu samaksu pagarināt garantijas laiku. Auto cena SEAT oficiālā dīlera Autobrava salonos – sākot no 26 498 eiro.

Pēc SEAT zīmola pārstāvniecības svinīgās atvēršanas Autobrava autosalonā, Biķernieku ielā 145, pasākuma viesi tika aicināti doties uz Biķernieku trasi. Tur kopā ar pazīstamo autosportistu Reini Nitišu, kas šogad FIA Pasaules Rallijkrosa čempionātā startēs ar SEAT automašīnu, ikvienam interesantam bija iespēja izmēģināt sešus SEAT automašīnu modeļus – SEAT Alhambra, SEAT Leon Cupra ST, SEAT Leon FR, SEAT Toledo, SEAT Experience, kā arī sportisko SEAT Leon SRST.

Pievienojot esošajam portfelim (Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong autorizētajai pārstāvniecībai Latvijā) spāņu auto zīmolu SEAT, Autobrava kļuvis par lielāko auto dīleri Latvijā, nostiprinot arī savas pozīcijas starp vadošajiem auto dīleriem Baltijā. Uzņēmums auto tirgū strādā jau sesto gadu un veic ne tikai auto, bet arī to oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru tirdzniecību, kā arī piedāvā visu automašīnu marku remontu, tehnisko apkopi un nodrošina garantijas pakalpojumus un palīdzību gan esošajiem, gan potenciālajiem auto īpašniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 14.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.15750599sec.