Mazda MX-5 nostiprina savas pozīcijas Eiropā

Uzņēmums Mazda uzsācis jauno programmu "Draugos ar MX-5", kuras mērķis ir sniegt kaut ko īpašu ikoniskā MX-5 rodstera cienītājiem visā Eiropā. Viena no programmas sniegtajām iespējam būs – piedalīties sacīkstēs leģendārajā Mazda Raceway Laguna Seca sacīkšu trasē ASV ar jauno MX-5 sacīkšu automobili.

Programma "Draugos ar MX-5" sniegs unikālas priekšrocības un labumus, tostarp ļaus izbaudīt vienreizējus piedzīvojumus, kas iepriecinās gan auto entuziastus, gan tos, kuri interesējas par tādām jomām kā mūzika un māksla. Iespēja piedalīties sacīkstēs būs neatņemama programmas pirmā darbības gada daļa. Mazda jau pašlaik atbalsta MX-5 sacīkšu sērijas visā Eiropā, bet ar programmas "Draugos ar MX-5" palīdzību uzņēmums interneta sacīkšu platformā iRacing uzsāks Mazda MX-5 Eiropas kausa čempionātu.

Ievērojot automobiļa Mazda MX-5 principu – būt pieejamam plašai publikai, Barselonas finālbrauciena dalībnieki tiks pieaicināti no nacionālajām autosacīkstēm, MX-5 sacīkstēm iRacing platformā, kā arī izvēlēti no Mazda pasākumos pieejamā sacīkšu simulatora uzvarētājiem. Tos, kuri būs iekļuvuši finālā, pārbaudīs pie Mazda MX-5 Cup sacīkšu automobiļa stūres, un pieci veiksmīgākie braucēji iegūs vietu prestižajā Mazda MX-5 Pasaules kausa finālā Laguna Seca sacīkšu trasē Kalifornijā.

"Programma "Draugos ar MX-5" ir lielisks veids, kā Mazda var sniegt kaut ko īpašu jau esošajiem entuziastiem un vienlaikus piesaistīt jaunus atbalstītājus, piedāvājot lieliskas priekšrocības un piedzīvojumus, kas saistīti ne tikai ar auto jomu," teica Voičehs Halarevičs (Wojciech Halarewicz), Mazda Motor Europe Komunikācijas nodaļas viceprezidents.

Mazda aicina visus MX-5 cienītājus pievienoties programmai un dalīties priekā, kaislē un aizrautībā, ko sniedz zīmols Mazda. Papildus visam pārējam MX-5 cienītāji regulāri saņems informāciju par priekšrocībām un unikāliem piedāvājumiem, kuru klāstu Mazda, draugu programmai attīstoties, arvien paplašinās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saules pieskāriens & Andalūzijas dvēsele! Latvia Tours
Malagā ir pludmales katrai gaumei, no smilšainām pludmalēm ar kristāldzidru ūdeni līdz līčiem ar klinšainu krastu. | Skatīt vairāk
no 629 EUR
Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 29.05.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15509319sec.