AKCIJAS & SVĒTKI | Diena vēsturē | Advents & Ziemassvētki

Skaistumkopšanas procedūra Ziemassvētku dāvanā – kā nenošaut greizi ar izvēli?

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un daudzi no mums šobrīd cenšas atrast piemērotāko dāvanu saviem ģimenes locekļiem, draugiem un kolēģiem. Nereti izvēle krīt par labu dažādām dāvanu kartēm, tostarp, skaistumkopšanas salona pakalpojumiem, tomēr, vai tā ir piemērota dāvana ikvienā situācijā un kā izvēlēties piemērotāko? Kas jāņem vērā pirms šādas dāvanas iegādes, lai efekts nepārvērstos par defektu, un kā to uztver saņēmējam – kā rūpes vai atgādinājumu, ka ir laiks apmeklēt skaistumkopšanas salonu? Viedokli pauž Skaistumkopšanas salonu “Old Riga SPA” un “SIBI salons” īpašniece Kristīne Krama.

Dāvanā skaistumkopšana – ko domāt saņēmējam?

Saņemot dāvanu karti skaistumkopšanas salonā, neatkarīgi no tā, kāda ir kartes summa vai uzdāvinātā procedūra, es aicinātu to uztvert pozitīvi – kā rūpes un atgādinājumu, ka ikdienas skrējienā jāatlicina laiks arī sev. Noteikti nevajadzētu domāt, ka dāvinātājs dod kādu mājienu par to, ka ir laiks apmeklēt skaistumkopšanas salonu tāpēc, ka kaut kas nav kārtībā. Ja gadījumā dāvinātājam ir šaubas, kā saņēmējs uztvers dāvanu, to vienmēr var papildināt ar novēlējumu un nelielu skaidrojumu.

Rūpīgi izvēlēties pakalpojumu sniedzēju

Šobrīd Latvijā ir daudz dažādu skaistumkopšanas salonu un individuālu meistaru, kas piedāvā dāvanu kartes un īpašus svētku piedāvājumus, kas pirmajā brīdī šķiet vilinoši un ekonomiski izdevīgi. Lai dāvanas saņēmējam patiešām sagādātu prieku un efekts nepārvērstos defektā, aicinu rūpīgi izvērtēt, vai salons, kas piedāvā dāvanu karti, ir reģistrēts pakalpojumu sniedzējs, vai tajā strādā sertificēti profesionāļi u.tml. Dāvana uzliek arī atbildību, tāpēc pirms tam noteikti ir vērts veltīt laiku un izpētīt atsauksmes par attiecīgo salonu vai pakalpojumu sniedzēju.

Dāvanu karte par konkrētu summu, nevis pakalpojumu

Ja salons vai konkrētais meistars piedāvā plašu pakalpojumu loku, rodas nākamais jautājums – ko īsti izvēlēties? Šādā situācijā iesaku izvēlēties dāvanu karti par konkrētu summu, nevis tādu, kas paredzēta konkrētam pakalpojumam. Iespējams, dāvanas saņēmējam jau ir savs frizieris vai manikīra meistars, pie kura viņš iet jau vairākus gadus un noteikti nevēlēsies mainīt pakalpojumu sniedzēju vai izdarīt izņēmumu. Dāvanu karte par konkrētu summu ar iespēju brīdi izvēlēties pakalpojumu ļaus izvēlēties, piemēram, vakara frizūru kādam īpašam pasākumam, manikīru vai pedikīru, vai varbūt masāžu.

Statistika liecina, ka aptuveni 30 - 40% no tām dāvanu kartēm, kas tiek iegādātas konkrētam pakalpojumam, tomēr paliek neizmantotas, tāpēc izvēli labāk atstāt dāvanas saņēmēja ziņā. Nereti saņēmējs arī aizmirst par dāvanu karti vai arī nav gatavs izmantot visu kartes summu vienā reizē, tāpēc pirms iegādes noteikti vērts noskaidrot tās izmantošanas termiņu, iespēju izmantot karti vairākās reizēs u.tml. Noteikti jāsaglabā arī pirkuma čeks, lai dāvanu kartes nozaudēšanas gadījumā to varētu atjaunot. Visbeidzot, jāņem vērā, ka mūsdienās aizvien biežāk iespējams iegādāties dāvanu kartes arī internetā – tas nozīmē, ka arī gadījumā, ja ir aizmirsts sarūpēt dāvanu savlaicīgi, nekas nav nokavēts. Noderīga dāvana ir pieejama vien dažu klikšķu attālumā, bez drūzmēšanās veikalos vai stāvēšanas rindās.

Pamudinājums domāt par savu veselību un labsajūtu

Runājot par masāžas pakalpojumu kā dāvanu, piemēram, cilvēkam, kurš sūdzas par muguras sāpēm, jāņem vērā, ka visticamāk ar vienu masāžas reizi problēma netiks atrisināta, tomēr tā var kalpot kā iedrošinājums ķerties pie veselības uzlabošanas. Diemžēl, bet liela daļa no mums dodas uz masāžu tikai tad, kad jau jūtamas sāpes un diskomforts, kā arī pārtrauc masāžas seansus, tiklīdz manāmi pirmie uzlabojumi. Ja rocība atļauj, ieteicams dāvināt vairāku masāžu ciklu vai, piemēram, sagatavot kompleksu dāvanu – sporta kluba abonementu un dāvanu karti masāžām, jo abas šīs lietas papildinās viena otra un ātrāk sniegs cerēto rezultātu.

Nebaidīties no dāvanu kartes par nelielu summu

Lai dāvanas saņēmējs pats brīdi var izvēlēties sev tīkamāko pakalpojumu, ieteicams izvēlēties dāvanu kartes par konkrētu summu, nevis pakalpojumu, tomēr uzreiz rodas jautājums – kāda summa būtu optimālākā? Pieredze liecina, ka daudzi dāvinātāji atturas iegādāties dāvanu karti, ja rocība neļauj iegādāties to, piemēram, par tādu summu, kāda ir jāmaksā par vienu vai otru pakalpojumu. Proti, ja nevaru atļauties dāvanu karti pilna ķermeņa masāžai, tad nepērku tādu vispār, tomēr šeit gribētos uzsvērt, ka nav vienas, ieteicamās summas un viss ir atkarīgs no katra dāvinātāja budžeta. Mūsu salonā pakalpojumu summas svārstās ļoti lielā amplitūdā – no nelielām procedūrām vai masāžas, piemēram, tikai kājām, dažādu skaistumkopšanas produktu iegādei, līdz pat ilgām procedūrām visam ķermenim. Katrs var atrast savam budžetam piemērotāko. Turklāt, ja skaidri zināt, ka dāvanas saņēmējs vēlas vai plāno, piemēram, vizuālas pārvērtības vai uzsākt masāžas kursu, dāvanu karte var palīdzēt segt daļu no izmaksām, tai nav obligāti jāsedz visa summa.

Visbeidzot, izvēloties dāvināt dāvanu kartes skaistumkopšanas pakalpojumiem, ir iespējams atbalstīt vietējos uzņēmējus vai individuālos profesionāļus. Galvenais, pārliecināties, ka dāvinātais pakalpojums ir reģistrēts un drošs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51958489sec.