Ko darīt marta pirmajā nedēļas nogalē Tukumā un apkārtnē

Tukuma novads šajā nedēļas nogalē piedāvā baudīt teātri un kino, mākslu, mūziku un dejas vai piedalīties īpašā smukbraucienā pa novadu. Ieskaties nedēļas nogales pasākumu kopsavilkumā un saplāno nedēļas nogali jau tagad!

Sievišķīgs piedzīvojumu brauciens

Smukbrauciens jeb piedzīvojumu brauciens ar FOTOpunktiem pa Tukuma novadu šogad norisināsies jau ceturto gadu pēc kārtas. Piedalies laikā no 1.03. līdz 7.03. viena vai ar savu komandu foršā izbraucienā, fotografējieties foto vietās un saņemiet balviņas koncerta laikā, kas norisināsies Tumes kultūras namā 9.03. (informācija sekos). Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu smukbrauciens@gmail.com. Saņem uzdevumu karti ar noteikumiem, foto pieturas punktiem un baudi smukas brīvdienas smukā izbraucienā!

Teātra izrādes

1. martā pulksten 20.00 Matkules kultūras namā viesosies komiķis Maksims Trivaškevičs ar stand-up komēdiju "Stāstīšu jokus!". Ieeja 5 EUR. Adrese: Matkules kultūras nams un bibliotēka, Tūjas, Matkule, Matkules pagasts, Tukuma novads.
Zentenes kultūras namā būs iespēja noskatīties Pūres amatierteātra izrādi "Atraitnes vīrs" 1.martā pulksten 20:00. Ieeja 2 EUR. Adrese: Zentenes kultūras nams, "Gobas" Sēmes pagasts, Tukuma novads.

Jaunpils pils lielajā zālē 2.martā pulksten 18:00 būs baudāma lieliska morāles komēdija "TERAPIJA". Skatītājiem, kuri atradīsies "terapijas seansā" vajadzēs atbildēt uz šokējošu jautājumu: vai jūsu jūtas pret paša draugu ir tik stipras, lai spētu ar savām rokām sagraizīt miljonus vērtu gleznu? Biļešu cenas: 20 EUR, 25 EUR. Biļetes iegādājamas www.bezrindas.lv un Jaunpils pils administrācijā. Vairāk informācijas www.jaunpilspils.lv. Adrese: Jaunpils pils, Baznīcas iela, Jaunpils, Tukuma novads.

Pasākumi ģimenēm ar bērniem

Pasaules smieklīgākie klauni iegriezīsies Tukumā ar fantastisku šovu par to, kā izbraukt cauri galaktikai ar stopiem! Bērni būs ne tikai skatītāji, bet arī kosmosa kuģa pasažieri, kam būs lemts ceļot starp zvaigznēm ar putekļu sūcēju! Biļešu cenas: 12 un 15 EUR. Biļetes iegādājamas "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā. Vairāk informācijas www.tukumakn.lv. Adrese: Tukuma pilsētas Kultūras nams, Lielā iela 1, Tukums.

Pūres kultūras namā 3.martā pulksten 12:00 varēs noskatīties animācijas klasiķes Rozes Stiebras animācijas filmu "Sirds likums". Tā veidota ciešā sadarbībā ar pazīstamo mākslinieku Alekseju Naumovu, kuram tā ir debija animācijā. Filmas pamatā ir Jāņa Ezeriņa noveles motīvi, kas ir metaforām pārbagāts stāsts un aicina aizdomāties par to, kas īsti ir cilvēka sirds un vai sirdi var pakļaut likuma varai? Ieeja 2 EUR. Adrese: Pūres kultūras nams, Pūres pagasts, Tukuma novads.

Muzikālie un deju pasākumi

1.martā pulksten 19.00 Slampes Kultūras pilī būs grupas “GALAKTIKA” jaunā albuma prezentācijas koncerts “Mums pieder tik daudz”. Biļetes: 15.00, 20.00, 22.00 EUR. Biļešu iegāde “Biļešu Paradīzes” kasēs un mājas lapā www.bilesuparadize.lv, vai Slampes Kultūras pils kasē. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

2.martā no pulksten 22:00 Zantē ballīte kopā ar mūziķi Māri Blāzi. Vakara gaitā darbosies kafejnīca "Pie Kristapa". Ieeja 8 EUR. Galdiņu rezervācija pa tālruni 29753797. Adrese: Zantes kultūras nams un bibliotēka, Skolas iela 6, Zantes pagasts, Tukums.

Bet jau šajā svētdienā, 3. martā pulksten 15.00, būs Tukuma novada un Jūrmalas valstspilsētas deju kolektīvu pirmais dižkoncerts, gatavojoties vasaras grandiozākajam uzvedumam “Precību spēles Tukumā”. Dižkoncertā piedalīsies Tukuma novada tautas deju kolektīvi: Ungurs, Viesatas, Jumis, Luste, Vidums, Jadals, Dzērves, Gandri un Jūrmalas valstspilsētas tautas deju kolektīvi: Pumpuri, Kaugurs absolventi, Kaugurs, Vēlreiz, Zālīte, Ābelīte un Zītariņi. Ieeja bez maksas. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads.

Bet Kandavas kultūras nams 3.martā pulksten 17:00 tiks pieskandināts ar kora dziesmu skaņām Kandavas jauktā kora "Kandava" koncertā "Latvietis. Dziesma". Ieeja 3 EUR. Vairāk informācijas www.kandava.lv. Adrese: Kandavas kultūras nams, Lielā iela 28, Kandava.

Kino seansi un citi pasākumi

Septiņas filmas “Pansija pilī” sērijas ataino aizraujošus un komiskus notikumus par to, kā inteliģentu Eglīšu ģimene sāk sev piešķirtajā muižā atjaunošanas darbus un atver pansiju. Klāt noslēguma sērijas! 5., 6. un 7.sērija Smārdes kultūras centrā būs noskatāma 29.februārī pulksten 18:00, bet Šlokenbekas muižā - 1.martā pulksten 18:00. Ieeja 5 EUR. Adrese: Šlokenbekas muižas ansamblis, Milzkalne, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Mākslas cienītājiem 1.martā pulksten 16.00 Irlavas Kultūras namā būs iespēja tikties ar Irlavas pagasta māksliniecēm Aiju Veinbergu un Elīnu Kalniņu. Adrese: Irlavas kultūras nams, "Svēteļi", Irlavas pagasts, Tukuma novads.

Tiekamies Tukuma novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81927109sec.