Dobeles novada tūrisma pakalpojuma sniedzēji gatavojas jaunajai sezonai

Dobeles novada tūrisma pakalpojuma sniedzēji gatavojas jaunajai sezonai

Aizvadītās sezonas atskats

2024. gada 11.aprīlī, pirms aktīvās tūrisma sezonas uzsākšanas, Dobeles novada Tūrisma informācijas centrs organizēja tikšanos ar novada tūrisma uzņēmējiem viesu namā “Ādama muiža”. Pasākuma laikā atskatījāmies uz aizvadītā gada paveikto, informējot par tūrisma centra aktivitātēm un gūtajiem rezultātiem.

Aktualitātes un tendences tūrisma jomā

Dobeles novada Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centra vadītāja Monta Mantrova sniedza ieskatu par aktualitātēm struktūrvienības darbībā, kā arī informēja par centra piedāvātajiem atbalsta pasākumiem uzņēmējiem.

Biznesa augstskolas “Turība” Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāns Ēriks Lingebērziņš prezentēja “gadījuma analīzi” Dobeles novada tūrisma jomā, piedāvājot vērtīgus ieteikumus tālākai nozares attīstībai.
Pēc prezentācijām sekoja aktīva diskusija par dažādiem izaicinājumiem un iespējām, ar ko saskaras Dobeles novada tūrisma nozare, tostarp sezonālo tūristu plūsmu, infrastruktūras attīstību un izskanēja viedoklis par vietējo produktu popularizēšanu, veidojot uzņēmēju sadarbības pudurus.

Pieredzes apmaiņa un jauni kontakti

Tikšanās laikā viesu nama “Ādama muižas” saimniece Lita Merkele dalījās ar savu pieredzes stāstu un piedāvāto pakalpojuma klāstu. Savukārt viesojoties stādu audzētavā “Plants 4 you” dalībnieki varēja apskatīt saimniecību un iepazīties ar tās darbību.

Tāpat tika apmeklēta Tautas sporta bāze “Ceļa Ēzeļi”, kur pasākuma dalībniekiem bija iespēja aizraujoši izkustēties un izmēģināt roku diska golfa trasē, kurā ir 11 grozi un 1200 m gara.

Šī diena izvērtās izzinoša, jauniem kontaktiem un iespaidiem bagāta. Dobeles novada Tūrisma informācijas centrs aicina uzņēmējus uz ciešāku sadarbību un piedalīties turpmākajos pasākumos, lai kopīgi stiprinātu Dobeles novada tūrisma kopējo piedāvājumu

Ar Dobeles novada apkopotu tūrisma piedāvājumu var iepazīties - www.visitdobele.lv !

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49372196sec.