LATVIJA | Jelgava

Ūdenstūrisma piedāvājums Jelgavā

Ūdenstūrisma piedāvājums Jelgavā

Ūdens tūrisma iespējas vasaras sezonā Jelgavā katru gadu paliek arvien plašākas – šosezon jelgavniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja apskatīt pilsētu braucot gan ar kuģīšiem, gan arī ar ūdens velosipēdiem, SUP dēļiem, kanoe un airu laivām, ko piedāvās Driksas piestātnē, Jelgavas Jahtklubā un airēšanās bāzē Pasta salā.

Šosezon savu piedāvājumu atpūtniekiem gatavo desmit kuģīši – «Relax», «Mika», «Moana», «Dezija», «Džerri», «Carpe Diem», «Mītava», BBQ grila laiva, kā arī jaunpienācēji  pontonlaiva «Bentley» un kuģītis «Vilnis». Plānots, ka iestājoties siltākam laikam, deviņi no tiem būs atrodami Driksas upes piestātnē, bet ar pagājušās sezonas jaunumu – grila laivu – arī šogad varēs izbraukt no Pasta salas Jelgavas smaiļošanas un kanoe airēšanas sporta kluba «KC». Kuģošanas līdzekļiem ir atšķirīga ietilpība – 8, 12, 14, 15, 16, 20 vai pat 40 personas –,un arī tehniskais aprīkojums, kas rada unikālu piedāvājumu. Kādam tā ir iespēja izmantot grilu brauciena laikā, kādām – baudīt skatus no laivas 2. stāva, bet citam – pirātu kuģim cienīgs aprīkojums ar attiecīgu stāstu.

Šogad darbosies vismaz seši nomas punkti, kuros būs pieejami arī dažādi mazāki peldlīdzekļi – vairāk nekā 40 katamarāni, dažāda veida SUP dēļi, airēšanas laivas un kanoe. Katrs ar savu piedāvājumu šie nomas punkti būs izvietoti gan Driksas upes piestātnē, gan Jelgavas Jahtklubā un Pasta salas airēšanas bāzē. Aktīvi laiku pavadīt uz ūdens varēs arī dažādos pasākumos – divas reizes mēnesī līdz septembrim Lielupes ūdeņos norisinās ģimeņu airēšanas sacensības tūristu kanoe laivās, bet regulārus atpūtas laivu braucienus sezonā organizē uzņēmumi «Jelgavas laivas» un «Ozolaivas.lv».

Kuģošanas noteikumu ievērošanu pilsētas upēs kontrolē ūdens policistu patruļa. Arī šogad sezonu tā plāno uzsākt jau 1. maijā. Būtiski atcerēties: par satiksmes negadījumiem uz ūdens vai situācijām, kas var apdraudēt kuģošanas satiksmi, Jelgavā jāziņo, zvanot uz vienoto ārkārtas palīdzības izsaukumu numuru 112, pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787 vai Pašvaldības policijai pa tālruni 8550.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.67549801sec.