Viesnīca “Europa Royale Riga” džezos

Viesnīca “Europa Royale Riga” Benjamiņa namā ir uzsākusi veiksmīgu un interesantu sadarbību mūzikas jomā, uzņemot sava restorāna “Benjamiņš” telpās pazīstamo džeza mākslinieku Niku Gothamu (Nic Gotham) kopā ar citiem labi zināmiem Latvijas mūziķiem.

 

Š. g. 2. augustā plkst. 19:00 restorāna “Benjamiņš” Terases telpās Niks Gothams kopā ar ģitāristu Andreju Jevsjukovu atklās Skaņu laboratoriju, piedāvājot klausītājiem ļoti smalku modernu džezu – no liriskām, romantiskām džeza balādēm līdz R`n`B.

 

Koncerta vietai izvēlētais Benjamiņu nams slavens ar savu īpašo šarmu un greznajiem telpu elementiem. Viesnīcas Europa Royale Riga ģenerāldirektors Jānis Jenzis saka, ka "nu jau gadsimtu Benjamiņu nams ir bijis kultūras un mākslas dzīves centrs. Tagad namā atrodas viesnīca un labs restorāns - "Benjamiņš", kuri nākotnē būs nama tradīciju nesēji un saviem viesiem piedāvās mūzikas, mākslas un gastronomiskus piedzīvojumus.”

 

Viens no vadošajiem džeza mūziķiem Latvijā - saksofonists Niks Gothams ir dzimis Anglijā, audzis Kanādā, bet jau deviņi gadi dzīvo Rīgā. Nika Gothama karjeru iezīmē vairāki kompaktdiski un koncertturnejas kopā ar viņa vadītajām džeza grupām AbiGali, klasikas/džeza grupu Hemispheres un Super Action saxophone quartet, kā arī 40 fingers saxophone quartet. Viņš ir uzstājies daudzos džeza festivālos Eiropā, Skandināvijā, Kanādā un ASV. Niks Gothams darbojas kā komponists un pasniedzējs gan Latvijā, gan ārzemēs.

 

Niks atzīmējis, ka „ir ļoti priecīgs, ka Rīgā ir vēl viena vieta, kur skan labas kvalitātes džezs, kuru turklāt apvij smalka vēsturiskā aura. Es pats nepacietīgi gaidu iespēju piedāvāt nama apmeklētājiem interesantu, divu mūziķu sadarbību džeza stilā!“

 

Restorāns “Benjamiņš” ir augstas klases restorāns Rīgas skaistākajā, vēsturiskajā un unikālajā viesnīcā “Europa Royale Riga”. Tas sveica savus pirmos viesus 2006. g. aprīlī. Restorāna telpu rekonstrukcijas laikā tika pievērsta liela uzmanība autentisko arhitektūras detaļu saglabāšanai un atrestaurēšanai. Kamīni, Venēcijas kristāla svečturi, vitrāžas un griestu elementi dod īpašo sajūtu un šarmu, izbaudot restorāna lieliskos ēdienus un dzērienus.

 

Viesnīca laipni ielūdz žurnālistus uz pasākumu 2007. gada 2. augustā plkst. 19:00 restorāna “Benjamiņš” Terasē, par savu ierašanos iepriekš paziņojot viesnīcas pārstāvei Ivetai Liniņai pa tālr. 7079404 vai mob. tel. 25543199, līdz 2007. g. 2. augusta plkst. 12:00.

 

Sīkākai informācijai:

 

Jānis Jenzis, Viesnīcas Europa Royale Riga ģenerāldirektors, tālr. 7079400, mob. Tel. 22066764

Niks Gothams, Skaņu laboratorijas saimnieks, mob. Tel. 26564815

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Margarita Balanas Lielajā dzintarā Liepājas reģiona TIB
11. maijā Liepājas Simfoniskais orķestris 143. koncertsezonu noslēgs kopā ar čellisti Margaritu Balanas | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.622751sec.