Ar Air France KLM tīklu sasniedzami galamērķi visā pasaulē

Baltijas valstu iedzīvotāju brīvdienu paradumi kļūst arvien izsmalcinātāki: „Pašlaik vērojama tendence, ka cilvēki aizvien biežāk izvēlas pavadīt atvaļinājumus vai nedēļas nogales ārvalstīs. Mūsu klientu izvēlētie galamērķi kļūst arvien eksotiskāki, tādēļ mēs esam īpaši lepni par iespēju nodrošināt Baltijas valstu iedzīvotājiem elastīgu ikdienas lidojumu tīklu, ļaujot nokļūt jebkurā pasaules malā,” saka Olivjē Ours /Olivier Hours/, AIR FRANCE KLM Ziemeļeiropā komercdirektors.

 

AIR FRANCE KLM Ziemeļvalstu un Baltijas valstu iedzīvotājiem piedāvā vairāk nekā 225 galamērķus ar 2200 ikdienas maršrutiem. Pēc apvienošanās AIR FRANCE KLM ir lielākā Eiropas lidsabiedrība, turklāt kombinētais tīkls ceļotājiem dod iespēju, piemēram, ceļot caur Amsterdamu vienā virzienā, bet, atgriezties caur Parīzi mājupceļā, maksājot vienu un to pašu cenu.

 

Ar AIR FRANCE KLM fleksiblo tīklu ceļotāji regulāri var sasniegt iespaidīgu skaitu eksotisku galamērķu un lielu pilsētu, tādu kā Ņujorka, Parīze, San Paulu, Lima, Keiptauna un Seula. „Mēs redzam, ka Baltijas valstu iedzīvotāji dodas ceļojumos daudz biežāk nekā agrāk, biežāk kā 2 -3 reizes gadā. Arī galamērķi kļūst arvien eksotiskāki. Mūsu tīkls šādus galamērķus padara vieglāk pieejamus ar ikdienas lidojumiem un elastīgiem risinājumiem,” saka Olivjē Ours.

 

Īpašais rudens piedāvājums

 

Olivjē Ours domā, ka šā gada vēsā vasara veicinās ceļojumu skaita pieaugumu uz vietām ar siltāku klimatu. „Šī gada vasara ir likusi vilties lielai daļai mūsu klientu Skandināvijā un Baltijas valstīs. Mēs ticam, ka mūsu klienti dedzīgi vēlas izbaudīt vasaru, sauli vai lielo pilsētu dzīvi. AIR FRANCE KLM priecājas, ka šiem klientiem varam nodrošināt īpašu piedāvājumu. Mūsu plašais tīkls piedāvā aizvest ceļotājus uz jebkuru pasaules vietu par samazinātām izmaksām, dodot arī iespēju izbaudīt vasaru, kura Skandināvijas klimata dēļ šogad izpalika,” saka AIR FRANCE KLM Ziemeļeiropā komercdirektors Olivjē Ours.

 

Biļešu izpārdošanas kampaņas periods ir no š.g. 23. augusta līdz 10. septembrim, bet ceļošanas periods - no š.g. 23. augusta līdz 2008. gada 14. martam.

 

Daži no piedāvātajiem galamērķiem un cenām lidojumiem no Rīgas:

  1. Amsterdama – cenas sākot no LVL 141,-
  2. Roma - cenas sākot no LVL 189,-
  3. Ņujorka - cenas sākot no LVL 343,-
  4. Deli - cenas sākot no LVL 496,-

Izvērstāka informācija par lidojumu grafiku un ceļojumu noteikumiem: www.klm.lv vai http://www.airfrance.com/

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.41851878sec.