Ģimenei jābrauc ceļojumā ar auto

 
 

Ģimenes braucienam ar auto ir vairākas priekšrocības. Vecāki var paši izvēlēties, kad uzsākt braucienu, kad apstāties un plānot brauciena ilgumu, rēķinoties ar bērnu vajadzībām. Pazīstamajā auto vidē bērni jūtas drošāk un mierīgāk. Bez tam, zīdaiņi vislabāk aizmieg tieši automašīnās.

 

Brauciens ar auto ļauj izvairīties no lidostu radītā stresa. Nav nepieciešams gaidīt, lai reģistrētos lidojumam vai nodotu bagāžu, izpaliek arī transfērs no lidostas uz noskatīto atpūtas vietu.

 

Ceļojot ar auto jūs varat paņemt līdzi daudz vairāk bagāžas, nekā dodoties ceļā ar citu transportlīdzekli, kā arī bērnu ratiņu vai gultiņas pārvadāšana nesagādā problēmas. Tomēr, pirms ņemt līdzi minētās lietas, der apvaicāties, vai plānotajās apmešanās vietās netiek piedāvāts speciāls aprīkojums tieši bērniem.

 

Jāatceras arī par iespējamajām problēmām brauciena laikā. Pirmkārt jau iespējas iekļūt sastrēgumā, tie bojā ne tikai vecāku nervus, bet arī bērni ātri kļūst nervozi.

 

Vecākiem jādod iespēja garajās pauzēs bērniem izskraidīties un ieelpot svaigu gaisu.

 

Dodoties ceļā ar mazākiem bērniem vislabāk ir izvairīties no pusdienas laika svelmes, bet auto ar kondicionieriem nepieciešams ņemt līdzi papildus segu vai apģērbu, jo mazi bērni ļoti ātri nosals.

 

Gatavojoties braucienam jāieplāno, lai pēc iespējas vieglāk būtu pieejamas nodarbes brīvā laika pavadīšanai, kā arī ēdiens, dzēriens, maiņas apģērbs, kā arī bērnu autiņi zīdaiņiem.

 

Gadoties ķibelei ar auto, parūpējaties, lai bērniem nebūtu garlaicīgi. Garantiju ātram remontam sniedz auto papildus apdrošināšana.

 

Ceļojumu maršrutam jābūt pēc iespējas labāk izplānotam. Pirms brauciena izpētiet bērniem draudzīgu atpūtas vietu atrašanos un nakšņošanas iespējas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 09.07.2024 Pēdējā brīža piedāvājumi uz Alikanti! Atlantic Travel
Biļetes cena (turp un atpakaļ) par 299EUR! 12/07 -19/07/24 atlikušas tikai 5 vietas! | Skatīt vairāk
no 768 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 13.07.2024 Jūras svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jūras svētki Liepājā tiks svinēti 13. jūlijā. Pasākumi un notikumi aptvers Jūrmalas parka teritoriju no Jūrmalas ielas līdz koncertdārzam “Pūt, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 08.07.2024 Valsts prezidenta balva vieglatlētikā 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Jāņa Daliņa stadionā 6. un 7. jūlijā aicinām uz ikgadējām sacensībām – “Valsts prezidenta balva vieglatlētikā 2024”! | Skatīt vairāk
Piedāvājumā viesnīca, restorāns, muzejs Atpūtas komplekss “Miķelis”
Uzturēšanās kopā ar mājdzīvniekiem iespējama tikai atsevišķos viesnīcas numuros. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.84683299sec.