Drīzumā iznāks jauns žurnāls - "4 DEBESPUSES" [2]

Maija beigās iznāks jauns ceļojumu un atpūtas ceļvedis plašai auditorijai 4 DEBESPUSES – krāsains un ērti lietojams izdevums tiem, kuriem patīk ceļot, un tiem, kuriem patīk lasīt par ceļojumiem.

Ceļvedī racionālā un emocionālā informācija būs vienādās daļās – lasītāji te atradīs gan pakalpojumu cenas, atpūtas vietu tālruņa numurus un uzziņu datus par valstīm, gan arī varēs lasīt sajūsmas pilnus piedzīvojumu aprakstus un sajūtu dienasgrāmatas. Lai vai uz kuru debespusi dosies lasītājs, ar 4 DEBESPUSĒM kabatā vai mugursomā viņš nepazudīs – šeit būs informācija par ceļojumu un atpūtas vietām un lietām gan pasaulē, gan Latvijā.

Ceļveža moto – jebkura vieta pasaulē ir tā vērta, lai to apskatītu un ieteiktu apskatīt arī citiem. Šajā pasaulē viss atrodas saistībā viens ar otru – kultūra ar tūrismu, piedzīvojumi ar psiholoģiju, vēsture ar transporta kustības grafiku. Un reizēm tieši detaļās ir galvenā būtība.

Ceļvedis iznāks 4 reizes gadā, būs sezonāls un veltīts konkrētam gadalaikam: maijā – vasarai, augustā – rudenim, novembrī – ziemai, februārī – pavasarim.

Pasaulei veltītajā nodaļā stāstīsim, kādu katru konkrēto gadalaiku iespējams redzēt un izbaudīt citur pasaulē, kā arī informēsim par populārākajiem maršrutiem un ceļa mērķiem konkrētajā sezonā – gan par tiem, kuri ir vispopulārākie, gan arī par mazāk zināmajiem.

Eiropas un Baltijas sadaļā iepazīstināsim ar it kā labi zināmajām, bet reizēm tik pārsteidzošajām kaimiņvalstīm un ceļojumu iespējām tajās. Arī šeit minēsim gan iecienītākos, gan ieteicamos maršrutus.

Nodaļā Latvija stāstīsim par daudzveidīgajām atpūtas un ceļojumu iespējām mūsu valstī – gan par populārākajām, gan mazāk zināmajām (jo bieži vien kāds ceļa mērķis nav populārs tikai tāpēc, ka par to neviens nezina). Apskatīsim aktuālākās sezonas tēmas, kā arī ievietosim plašu informāciju par katru no Latvijas novadiem: kā uz turieni ceļot, kur ieturēt maltītes, kur nakšņot, ko redzēt un kā atpūsties, kas ir unikāls katrā no novadiem un kādi objekti un personības tam piešķir īpašus vaibstus.

Citās pastāvīgajās rubrikās apskatīsim daudzas citas ar ceļošanu un atpūtu saistītas tēmas – autotūrismu, fotografēšanu, ceļošanai svarīgus aksesuārus u.c. Atsevišķa nodaļa ceļvedī būs veltīta ceļojumu un tūrisma jomas profesionāļiem – tajā sniegsim ekspertu viedokļus un padomus par dažādiem ar tūrisma pakalpojumiem saistītiem jautājumiem.

Praktiska un funkcionāla būs indeksu sadaļa ceļveža beigās – tajā būs apkopoti visā izdevumā minētie vietvārdi, personvārdi un tēmas, kas ļaus ātri atrast lappuses, kurās tie minēti un aprakstīti.

Drīz vien ceļvedim būs arī elektroniskā versija: http://www.4debespuses.lv/.

 

Ceļveža 4 DEBESPUSES izdevējs – SIA EBO projekti, kas līdz šim ceļotājiem bija pazīstams ar projektu www.icelo.lv.

Žurnāla redaktore - Agija Krasta: 7502733, 27888852

Sadarbības projekti – Edgars Bomiks (direktors): 7502732, 29277647

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Travelnews.lv 04/15/2008 15:27 Tā kā attiecīgais raksts ir publicēts 2007.gada 26.aprīlī, tad Travelnews.lv informē, ka šajā laikā ceļvedis "4 Debespuses" ir mainījis savu saimnieku un patlaban pieder SIA Sirocco.

2 Jānis 04/15/2008 14:18 Diemžēl šei ir ievietots neeksistējošs numurs 7502733

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5093019sec.