Rudenī TAVA reklamēs Latviju būtiskajos tūrisma gadatirgos

Ar katru rudens atnākšanu Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) atsāk savas aktivitātes lielākajās un Latvijas tūrisma mērķa tirgiem prioritārajās ārvalstu tūrisma izstādēs, kurās kopā ar Latvijas tūroperatoriem un viesnīcu pārstāvjiem prezentē aktuālāko Latvijas tūrisma piedāvājumu, tādejādi nodrošinot tūrisma nozarei veiksmīgu nākamās sezonas darbu, kā arī iepazīstinot ar pašu svaigāko ziemas piedāvājumu.

Piedaloties izstādēs TAVA galvenais uzdevums ir pasniegt Latviju kā pievilcīgu un drošu tūristu galamērķi, informēt gan individuālos ceļotājus, gan tūrisma profesionāļus par tūrisma un atpūtas iespējām Latvijā.

„Ir svarīgi piemeklēt konkrētu veidu, kā sevi pasniegt attiecīgā tūrisma mērķa tirgū. Piemēram, Baltijas jūras reģiona valstu izstādēs mēs piedāvājam plašu klāstu gan ar Rīgas, gan ar daudzveidīgu Latvijas reģionu piedāvājumu paketi, kurā katrs tūrists var atrast to skatu punktu, caur kuru tas vēlas iepazīt tuvāk Latviju”, stāsta TAVA direktors Uldis Vītoliņš.

„Piedaloties Āzijas un Amerikas tūrisma gadatirgos ir būtiski sevi pozicionēt kā daļu no Baltijas vai Ziemeļeiropas reģiona ar Rīgu kā vienu no Baltijas reģiona pieturpunktiem vai izejas punktu tālākiem ceļojumiem pa Latviju un Baltijas jūras valstīm. Šajās izstādēs Latvija parasti veido kopīgus stendus ar pārējiem baltiešiem, reizēm pieaicinot klāt arī Poliju”.

Šā rudens galvenās izstādes ir: „World Travel Market 2007” (Londona, Lielbritānija), „Top Resa” (Deauville, Francija), „Travel Fair Bremen 2007” (Brēmene, Vācija), „The Trade Show” (Lasvegasa , ASV) un „JATA” (Tokija, Japāna).

„Tūrisma izstādes joprojām ir viens no galvenajiem veidiem, kā piesaistīt gan ārvalstu tūrisma profesionāļu uzmanību, gan potenciālos tūristus tiešā veidā. Bieži vien par valsti kopumā spriež no tā, cik profesionāli tā piedalās izstādē un, vai vispār piedalās”, turpina U.Vītoliņš.

Šogad TAVA organizēs arī vairākus darba seminārus, kuros ārzemju žurnālistiem un tūroperatoriem sniegs profesionālu informāciju par Latviju kā ceļojuma galamērķi. Darba semināri notiks: Krievijā (2), Rīgā (Vācijas tūroperatoriem), Ukrainā, Norvēģijā, Somijā, Francijā, Itālijā, Spānijā, Igaunijā un Lietuvā.

Saskaņā ar 2007. gada plānu TAVA jau ir piedalījusies 19 no 24 plānotajām ārvalstu tūrisma izstādēm un noorganizējusi 4 no 15 šajā gadā paredzētajiem darba semināriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62318492sec.