airBaltic ziemas sezonu uzsāk ar jauniem reisiem un lielāku lidojumu skaitu [1]

Sākot no šā gada 28. oktobra līdz 2008. gada 29. martam stāsies spēkā airBaltic ziemas sezonas lidojumu saraksts ar diviem jauniem galamērķiem un palielinātu lidojumu skaitu deviņos maršrutos. Ziemas sezonā airBaltic kopumā veiks 37 tiešos lidojumus no Rīgas, 18 no Viļņas, savukārt no Liepājas – 3 tiešos lidojumus.

 

airBaltic prezidents Bertolts Fliks komentē: „Atklājot jaunus reisus, airBaltic koncentrējas uz tiem tirgiem, kuros ir augsts biznesa un tūrisma ceļojumu potenciāls. Pēc veiksmīgas divu gadu sadarbības pieredzes ar Uzbekistan Airways, mēs to paplašinām, sākot arī savus lidojumus maršrutā Rīga-Taškenta. Tādējādi kopīgi ar partneri piedāvājam lidojumus trīs reizes nedēļā. Oulu ir jau otrais galamērķis, kuru airBaltic atklāj Somijā, un mēs sagaidām, ka, līdzīgi kā ar norvēģiem, būtiski palielināsies arī uz Rīgu ceļojošo somu pasažieru skaits. Mēs arī esam palielinājuši lidojumu skaitu tajos maršrutos, pēc kuriem airBaltic pasažieru pieprasījums ir bijis ļoti augsts.“

 

airBaltic atklās divus jaunus maršrutus - no Rīgas uz Oulu Ziemeļsomijā un Taškentu Uzbekistānā. Lidojumus uz Oulu aviokompānija veiks trīs reizes nedēļā, savukārt uz Taškentu – divas reizes nedēļā. Attiecīgi biļešu cenas būs, sākot no LVL 13.60 un LVL 99.00 vienā virzienā (ieskaitot lidostu nodevas).

 

Papildus tam aviokompānija ir palielinājusi lidojumu skaitu maršrutos uz Minheni (8 reizes nedēļā), Gomeļu (5 reizes nedēļā), Gēteborgu (6 reizes nedēļā), Stambulu (4 reizes nedēļā), Oslo (13 reizes nedēļā), Berlīni (13 reizes nedēļā), Vīni (5 reizes nedēļā), Viļņu (16 reizes nedēļā), Cīrihi (4 reizes nedēļā).

 

Saules cienītājiem airBaltic piedāvās lidojumus uz Ēģiptes kūrortpilsētu Hurgadu trīs reizes nedēļā visas ziemas sezonas laikā.

 

Ziemas lidojumu saraksts ir spēkā līdz 2008. gada 29. martam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 viesis 09/19/2007 11:14 Taškenta par LVL 99.00? izklausas baigi gaumīgi, gandrīz vai jāaizbrauc. Kā tur bija ar vīzām, vajag?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras Saulgriežu svinības TUKUMĀ Tukuma TIC
Ar dziesmām ieskandēsies pirmā vasaras nakts 20.jūnijā pulksten 21:00 Durbes estrādē. Ugunskurā degs trejdeviņas pagalītes. | Skatīt vairāk
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.05.2024 - 04.06.2024 MAZĀ BILŽU RĀMĪTĪ - pie Durbes pils Tukuma TIC
Koncertprogramma “Mazā bilžu rāmītī” 4.jūlijā pulksten 19:00 pie Durbes pils apvienos izcilu latviešu mūsdienu kamermūziku un tautā zināmas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45755792sec.