Ķīpsalā sāksies "Baltic Beauty World 2007"

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 2. līdz 4. novembrim notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistumkopšanas pasākums “Baltic Beauty World 2007”, kurā dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Igaunijas, Ukrainas, Polijas, Vācijas, Itālijas un Virdžīnu salām 260 stendos piedāvās 556 preču zīmes – gan plaša patēriņa produktus, gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu, kā arī konsultēs, informēs un apmācīs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē.

“Pelēcīgā rudens nogale ir labākais brīdis, kad palutināt sevi, smelties iedvesmu un rast nebijušas emocijas un sajūtas, atklājot sev jaunus skaistumkopšanas līdzekļus un izsmalcinātu dekoratīvo kosmētiku,” saka projekta “Baltic Beauty World 2007” sadaļu “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” un “Rotaslietu pasaule” projektu vadītāja.

Baltijas apvienotajā skaistumkopšanas projektā “Baltic Beauty World 2007” notiks konkursi, konferences, meistarklases, semināri, paraugdemonstrējumi – viss, lai apmeklētāji un skaistumkopšanas industrijas pārstāvji uzzinātu pašu jaunāko informāciju par matu, sejas un ķermeņa kopšanu, profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem.

Izstādes ekspozīcija būs izvietota divās hallēs trīs tematiskās zālēs – “Matu skaistuma pasaule” (kosmētika matiem, instrumenti, aprīkojums un aparatūra frizētavām), “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” (kosmētika sejai un ķermenim, nagu kopšanas līdzekļi, instrumenti, aprīkojums skaistumkopšanas saloniem) un “Rotaslietu pasaule”, kurā mirdzēs juvelierizstrādājumi, bižutērija un rotu mākslinieku darinājumi. Apmeklētāju ērtībai tematiskās zāles būs sadalītas zonās, kas ļaus vieglāk orientēties izstādes dalībnieku piedāvājumā un atrast sev nepieciešamo produkciju.

Daudzveidīgas un izsmeļošas prezentācijas dalībnieku stendos
Trijās izstādes dienās dalībnieku stendos visu dienu garumā notiks prezentācijas un semināri, kur iepazīstinās ar jaunumiem kosmētikas un masāžas jomā, manikīra veidošanā, sejas un ķermeņa kopšanas procedūrās, galvas ādas un matu diagnostikā, depilācijā, permanentā grima izveidē. Izstādes apmeklētāji tiks aicināti kļūt par modeļiem un ļauties frizieru fantāzijas lidojumam. Plašāka informācija par prezentācijām izstādes mājas lapā www.bt1.lv/bbw

Semināri “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” sadaļā
Profesionāļiem izstādes laikā būs lieliska iespēja vienuviet papildināt zināšanas daudzveidīgos un izsmeļošos semināros par sejas un ķermeņa kopšanu. Notiks semināri un prezentācijas par jaunumiem kosmētikas piedāvājumā, par retinola pīlingu, termāžu, lipomasāžu, dzintara terapiju, nagu modelēšanu un dizainu, fotoepilāciju, izmantojot aleksandrīta lāzeru u.c. Seminārus vadīs pieredzējuši lektori no Latvijas, Lielbritānijas, Itālijas, Vācijas, Francijas, ASV, Baltkrievijas, Korejas, Krievijas un Igaunijas.

“Matu skaistuma pasaule” piedāvās plašu semināru un konkursu programmu
Izstādes sadaļā “Matu skaistuma pasaule” būs intensīvs pasākumu grafiks – 3. novembrī risināsies divi Baltijas atklātie frizieru konkursi – “Osis kauss” fināls un “Alcina Professional Look”. Savukārt triju dienu garumā notiks vērtīgi un interesanti semināri profesionāļiem par matu griezumiem, kā arī vairāki saistoši biznesa semināri salonu īpašniekiem par peļņas palielināšanu, par jaunām biznesa idejām un par pārdošanas veicināšanu. Salona “Dzintreks” vadošie stilisti demonstrēs griezumu modes tendences 2008. gadam. Seminārus vadīs lektori no Latvijas, Lielbritānijas, Itālijas, Vācijas, Francijas, ASV, Baltkrievijas, Korejas, Krievijas un Igaunijas. Katra semināra dalībnieki saņems diplomu, dalības maksa semināros Ls 10. Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu festival@skaistum.lv vai zvanot, + 371 67761243.

Notiks konference par mikropigmentāciju un tās medicīniskajiem un juridiskiem aspektiem
2. un 3. novembrī notiks Latvijas Kosmetologu un kosmētiķu asociācijas – Cidesco sekcijas Latvijā rīkotā konference “Mikropigmentācija mūsdienās. Medicīniskie un juridiskie aspekti”. Konferencē piedalīsies lektori no Latvijas, Spānijas, Krievijas, Nīderlandes, kas iepazīstinās ar esošo situāciju permanentā grima tirgū, runās par mikropigmentācijas legalizāciju Eiropā, kā arī diskutēs par permanentā grima statusu un situāciju Latvijā un citām aktualitātēm. Konferences laikā vadošie nozares speciālisti piedalīsies paneļdiskusijā, savukārt 4. novembrī izstādē tiks prezentēta grāmata “Mikropigmentācija: tehnoloģija, metodoloģija un prakse”.

Noskaidros labākos stilistus, grima un nagu modelēšanas māksliniekus
Izstādes sadaļā “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” Latvijas Stilistu asociācija rīko virkni konkursu – 2. novembrī notiks 3. Starptautiskais Stage make-up konkurss, svētdien, 4. novembrī notiks divi konkursi – 6. Starptautiskais Body Art konkurss ar tēmu “Pēc 2000 gadiem…” un 6. Asociatīvā tēla veidošanas konkurss, kura tēma ir “Noktirne”.

Savukārt Nagu skaistumkopšanas amatu apvienība 3. novembrī rīkos 6. Atklāto Baltijas Nail Art čempionātu, kura tēma ir “Virtuozā priekšspēle”, kā arī 3. Starptautisko nagu modelēšanas konkursu.

Pirmo reizi izstādē 2. novembrī noskaidros arī labākos permanentā grima māksliniekus 5. Starptautiskajā permanentā make-up konkursā “Perfect Line Baltic”, ko rīko SIA “Galateja”.

Sacentīsies vadošie Latvijas un ārvalstu friziermākslas meistari
Paralēli izstādei norisināsies arī XIII Starptautiskais friziermākslas festivāls 2007, kas pulcēs lielu skaitu profesionāļu. Trīs dienu garumā frizieri sacentīsies meistarībā uz lielās skatuves un konkursu podestūras. Festivālā norisināsies Latvijas friziermākslas čempionāts, kura pirmo trīs vietu ieguvēji 2008. gada martā dosies uz Pasaules friziermākslas čempionātu Čikāgā. “OMC” (Organisation Mondiale de la Coiffure) rīkotajā “Latvia Open Cup” piedalīsies vadošo frizieru komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Vācijas, Japānas, Ukrainas, Nīderlandes, Īrijas, Norvēģijas un Armēnijas. Savukārt konkursā “International Hairstyling Cup” frizieri veidos matu griezumu un frizūru kolekcijas “Wunderbar Style” piedalīsies trīs dažādos krāsošanas konkursos, izmantojot dažādu zīmolu profesionālo matu kosmētiku.

Festivāla rīkotāji aicina ikvienu kļūt par modeli Starptautiskajā Frizieru Festivālā, kurā frizieri un stilisti no visas pasaules radīs jaunākās modes tendences. Interesenti varēs iejusties modeļu lomā un pamēģināt savas spējas uz skatuves, videokameru un fotokameru priekšā. Modeļu atlase notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā 1. novembrī pulksten 10.00 un 17.30.

Baltijas apvienoto skaistumkopšanas projektu “Baltic Beauty World 2007” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, kā arī ar Latvijas Juvelieru asociāciju, SIA “Galateja”, SIA “Henkel Latvia”, SIA “Dabld” un SIA “Art&Beauty”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12595701sec.