Cēsu Tūrisma informācijas centram – 10 gadi!

Aprīlī Cēsu Tūrisma informācijas centrs (TIC) atzīmē 10 gadu jubileju. Tās ietvaros aprīlī un maijā Cēsu TIC iekārtota izstāde, kurā aplūkojami visā pastāvēšanas laikā izdotie tūrisma materiāli. Dzimšanas dienas svinības kulmināciju sasniegs 17. maijā, kad ar aizraujošu Muzeju nakts programmu tiks atklāta 2008. gada tūrisma sezona.

Cēsu TIC jubilejas gads ir īpašs arī ar to, ka augustā no grāfa Zīversa kādreizējā „kučieru namiņa” tas pārcelsies uz jaunajām Apmeklētāju centra telpām Cēsu viduslaiku pils kompleksa teritorijā.

„Jaunajā centrā būs vairāk vietas un plašāki stendi, lai uzskatāmi izvietotu tūrisma materiālus un piedāvātu jaunus un oriģinālus suvenīrus. Arī TIC komanda būs plašāka, un esošajiem trim darbiniekiem piepulcēsies vēl vairāki tūrisma speciālisti”, stāsta Cēsu TIC vadītāja Liene Kiršteine.

Lai apliecinātu savas rūpes par klientu apkalpošanu, šogad Cēsu TIC pirmo reizi piedalījās arī kampaņā „Uzslavē labu servisu!”. Tās ietvaros martā cēsniekiem un pilsētas viesiem bija iespēja uzslavēt darbinieku apkalpošanas kvalitāti Cēsu viduslaiku pils kompleksā. Par laipnu sagaidīšanu un apkalpošanu tika uzslavēts gan Cēsu TIC personāls, gan pozitīvi novērtēti Cēsu Izstāžu nama darbinieki. Tika uzteiktas arī labās izstādes, savukārt Maija parks nodēvēts par Vietu visai ģimenei!

Cēsu TIC sāka darboties 1998. gada aprīlī, un kopš tā laika tas kļuvis par svarīgu punktu Cēsu pilsētas kartē, kur smelties idejas un gūt atbalstu ceļojumam pa Cēsīm, Cēsu rajonu un visu Latviju. Cēsu TIC ir viens no retajiem Latvijā, kas atbilst Latvijas Valsts Standartam par Tūrisma informācijas centriem. Paralēli tūrisma informācijai par Latviju un citām valstīm, tiek sniegtas ziņas par apmešanās, ēdināšanas un brīvā laika pavadīšanas iespējām rajonā un Latvijā, var iegādāties Cēsu suvenīrus un izmantot internetu, kā arī reģistrēt velosipēdus.

Cēsnieki un pilsētas viesi detalizētu informāciju par tūrisma iespējām pilsētā un rajonā var iegūt arī TIC mājaslapā http://www.turisms.cesis.lv/

1998. gadā Cēsu TIC tika nodibināta kā rajona un pilsētas pašvaldību kopīgi veidota struktūrvienība ar pašvaldības finansējumu. Kopš 2004. gada marta TIC ir viena no Cēsu pašvaldības aģentūras „Vidzemes Vēstures un tūrisma centrs” nodaļām.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52778506sec.