Izmēģini Džungļu taku Rīgā

Rīgas Vidzemes priekšpilsētā pie Dambjapurva ezera labiekārtotajā un atpūtnieku iecienītajā aktīvās atpūtas zonā – Džungļu takā – šonedēļ uzstāda jaunus papildus elementus – labirintu – šaha dēli, kāju līdzsvara šūpoles, līdzsvara soļotāju, šūpošanās elementu ar virvi un pievilkšanās stieni. Nedēļas nogalē, 26.aprīlī, pulksten 12.00 notiks paplašinātās Džungļu takas atklāšana.

“Šogad paplašinātās Džungļu takas atklāšana sakrīt ar Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centra organizēto tūrisma sezonas atklāšanas dienu – 26.aprīli. Šajā tūrisma sezonā Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centrs par vienu no galvenajām ekskursiju vietām pilsētā, ko izrādīt rīdziniekiem un pilsētas viesiem, ir izvēlējies tieši Džungļu taku, tāpēc pulksten 12.00 organizējam tās atklāšanu, piedāvājot interesentiem to iepazīt un izmēģināt,” saka Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Juris Viņķelis.

Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centrs rīdziniekiem un Rīgas viesiem ik gadu rīko tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu “Atklāj savu Rīgu”, kurā piedāvā unikālu iespēju piedalīties dažādās bezmaksas ekskursijās un pilsētu iepazīt netradicionālā veidā ar teatralizētiem elementiem un līdzdarbošanos. Interesenti šogad varēs piedalīties aizraujošās sacensībās, vizināties ar Jūgendstila tramvaju, bet par aktīvā tūrisma cienītājiem šogad parūpējusies Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija.

26.aprīlī aktīvā tūrisma cienītāji varēs iepazīties ar jaunajiem Džungļu takas elementiem un piedalīties veiklības un izturības stafetēs – kurš ātrāk izies labirintu; kurš ilgāk noturēsies uz līdzsvara baļķa, kurš ilgāk noturēsies pie stieņa. Pasākuma atbalstītāji “Rīgas Piensaimnieks” šajā dienā būs parūpējušies par pārsteigumiem Džungļu takas apmeklētājiem.

Kā ziņots, Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija pie Dambjapurva ezera 2007.gada rudenī izveidoja Rīgā pirmo aktīvās atpūtas zonu ar dažādu sarežģītības pakāpju šķēršļu joslām – Džungļu taku. Nepilna gada laikā Džungļu taka ir kļuvusi par iecienītu aktīvās atpūtas vietu gan jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem. Tā ir pieejama ikvienam vecumam, jo to veido dažādu sarežģītības pakāpju šķēršļu joslas un elementi gan līdzsvara un spēka treniņiem, gan vingrošanai un mākai orientēties.

Nokļūšana uz Džungļu taku un tās atrašanās vieta: ar 21.autobusu līdz pieturai Celmu iela; ar auto - virzienā no centra pa Brīvības gatvi jābrauc līdz Šmerļa ielai; izbraucot Šmerļa ielu jābrauc Mežciema virzienā pa Malienas ielu; nokļūstot Malienas ielā jāiegriežas pirmajā šķērsielā pa kreisi, lai nokļūtu Palsas ielā.

Vidzemes priekšpilsētas karte: http://www.rvp.lv/?ct=teritorija

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 29.06.2024 “Pīterdīna"Jaunmoku pilī Jaunmoku pils
Pēterdienā, 29. jūnijā, Jaunmoku pils aicina latgaliešus un latgaliskā cienītājus satikties Kurzemē “Pīterdīna jeb latgaliskuos nūtikšonys | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57058692sec.