Varēs papildus iegādāties biļetes uz Dziesmusvētkiem

Šī gada 7.jūnijā norisināsies biļešu tirdzniecības otrā kārta uz 2008.gada Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku koncertiem, lai ļautu pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam apmeklēt svētku koncertus.

Tirdzniecībā nonāks 21 918 biļetes, t.sk. papildus 5 858 vietas Mežaparkā uz Atklāšanas koncertu 6.jūlijā, 4147 uz Noslēguma koncertu 12.jūlijā, 1 134 uz „Deju svētkiem 60” Arēnā Rīga un 5 123 biļetes uz Daugavas stadionā notiekošo Deju lieluzvedumu.

„Mēs izvēlējāmies biļešu tirdzniecību rīkot sestdienā, lai ļautu cilvēkiem atnākt uz kasēm, nekavējot darbu. Esam centušies darīt visu iespējamo, lai padarītu Dziesmu un deju svētkus pieejamākus,” informē Dziesmu un deju svētku biroja vadītājs Romāns Vanags.

Lai pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam būtu iespēja baudīt Dziesmu svētku koncertu atmosfēru, šogad vēl divu koncertu ģenerālmēģinājumi tiks organizēti kā koncerti. Priekšroka biļešu iegādei uz ģenerālmēģinājumiem tiks dota svētku dalībniekiem, ņemot vērā viņu nozīmīgo ieguldījumu svētku radīšanā. Ja dalībniekiem paredzētās biļetes netiks pilnībā izpirktas, tās arī nonāks publiskajā tirdzniecībā.

Biļešu tirdzniecība 7.jūnijā sāksies plkst. 11:00 visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, t.sk. Liepājā, kur vēl papildus 500 biļetes tik pārdotas, ņemot vērā to, ka uzņēmuma kase šajā pilsētā iepriekšējā biļešu pārdošanas reizē nedarbojās. Papildus biļešu skaits Liepājai tika noteikts pēc „Biļešu paradīzes” statistikas par iepriekšējās tirdzniecības kārtas rezultātiem citās lielajās pilsētās. Elektroniskā biļešu tirdzniecība internetā sāksies no plkst. 12:00. Biļetes rezervēt pa tālruni nebūs iespējams. Biļetes varēs iegādāties ierobežotā skaitā – uz vienu koncertu varēs nopirkt ne vairāk par 4 biļetēm, savukārt elektroniskajā pirkumā vienā reizē maksimālais biļešu daudzums būs 8 biļetes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75387406sec.