Vecrīgas viesiem tiks piedāvāts jauns pakalpojums – Mobile Guide [1]

Sākot ar šī gada 10.jūniju Vecrīgas viesiem piedāvā jaunu pakalpojumuMobile Guide (mobilo gidu), tā ziņo SIA „Divinus”. Šis ir pirmais šāda veida pakalpojums Rīgā.

Rīga un tās vēsturiskais centrs ar tās unikālo vēsturisko un kultūras mantojumu, ir viena no interesantākajām Baltijas jūras reģiona pilsētām. Katrai ieliņai Vecrīgā ir gadsimtiem sena pieredze un gandrīz ikvienai mājai ir savs stāsts. Mobile Guide ļaus tūristiem pašiem un sev izdevīgā laikā iepazīties ar Vecrīgu un tās interesantākajiem objektiem. Viss, kas klientam būs nepieciešams, ir mobilais telefons un pakalpojuma buklets.

Piezvanot uz noteiktu telefona numuru un ievadot attiecīgās vietas kodu, tūrists varēs noklausīties profesionālā studijā ierakstītu stāstījumu ~3 minūšu garumā par konkrētās celtnes vēsturi, arhitektūru vai kādu īpašu stāstu. Tādējādi tūrists nebūs atkarīgs no plānotajām ekskursijām un gidu pakalpojumiem; viņš pats varēs kļūt par gidu sev - pa dienu, vakarā, vai pat uzorganizējot romantisku ekskursiju naktī. Mobile Guide būs ļoti ērts un vienkārši lietojams pakalpojums. Tas būs arī jauns un radošs risinājums tūristiem mūsdienās, kad tehnoloģijas tiek ļoti plaši izmantotas un ir ārkārtīgi populāras.

Informācija par Mobile Guide Vecrīgas maršruta 21 apskates vietu tiek piedāvāta 4 valodās – latvieši, krievu, angļu un vācu. Četrās valodās ir izveidots arī Mobile Guide pakalpojuma buklets, kurā ir iekļauta informācija par pašu pakalpojumu un maršruta apskates vietu karte. Šos bukletus, tūristi varēs saņemt tūrisma informācijas centros, kā arī daļā Rīgas viesnīcu. Pakalpojuma cena ir LVL 0,59 par 1 zvanu.

Par kompāniju SIA „Divinus”

SIA „Divinus” tika nodibināta š.g. martā ar mērķi izveidot Mobile Guide pakalpojumu, kā arī nākotnē izstrādāt citus ar tūrismu, atpūtu un tehnoloģijām saistītus piedāvājumus. Uzņēmuma vadītāja un īpašniece ir Ilze Augstkalne.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gunārs 01/13/2009 17:16 Labdien,cien.Augstkalnes kundze!
Izlasīju avīzē par Jūsu jauno pakalpojuma veidu, un esmu par to sajūsmā.Man ir ideja,kā Jūs varat šo pakalpojumu vienkārši reklamēt tūristiem.Ja, Jūs tas interesē, piezvaniet 29481753

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59885597sec.