Valkā norisināsies riteņbraukšanas sacensības "Valka – Ērģeme –Valka"

Šī gada 5.jūlijā plkst.12.00 pie tirdzniecības centra (TC) „ELVI” (Valkā, Ausekļa ielā 54) sāksies tradicionālās Valkas pilsētas riteņbraukšanas sacensības „Valka – Ērģeme - Valka”. Starts un finišs sacensībām pie TC „ELVI”. Dalībnieku reģistrācija – sacensību dienā, no plkst.11.00 starta vietā.

Riteņbraukšanas sacensības notiks pa diviem maršrutiem un katrs sacensību dalībnieks var izvēlēties savām spējām atbilstošu maršrutu. Pirmais maršruts, kura distances garums ir apmēram 24,5 km, būs: TC „ELVI” – Rūjienas iela – Varoņa iela – „Zāģezers” (2,2 km grants ceļš) – pagrieziens uz ceļu „Valka – Ērģeme” – Ērģeme – Valka – Tālavas iela – „Lauktehnika” – TC „ELVI”.

Tie dalībnieki, kuriem iepriekšminētais maršruts šķiet par garu, varēs izvēlēties otru, kura distances garums ir 9 km: TC „ELVI” – Rūjienas iela – Varoņa iela – „Zāģezers” (2,2 km grants ceļš) – pagrieziens uz ceļu „Ērģeme – Valka” – Tālavas iela – „Lauktehnika” – TC „ELVI”.

Dalības maksa: skolēniem – Ls 1,-; pieaugušajiem – Ls 2,-, bet Valkas iedzīvotājiem dalība sacensībās ir bez maksas.

Uzvarētājus katrā grupā apbalvos ar diplomiem un balvām. Sakarā ar ceļa kvalitāti, organizatori neiesaka braukt ar šosejas riepām. Ar sacensību nolikumu var iepazīties Valkas pilsētas mājas lapā www.valka.lv.

Sacensības rīko ar mērķi veidot sportisku, veselīgu, fiziski aktīvu, izglītotu un kulturālu sabiedrību. Tā ir iespēja ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam sistemātiski nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

Laipni aicināti piedalīties visi aktīvās atpūtas cienītāji – gan vietējie, gan no tālienes!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94810414sec.