Bulduros (Jūrmala) ir atvēries jauns un stilīgs restorāns - My Life [2]

Reklāmraksts: Katra cilvēka dzīve sastāv no daudziem un dažādiem notikumiem, kuri mums paliek atmiņā jau no bērnu dienām. Pamatojoties uz to, veidojas mūsu tradīcijas, gaume un ēšanas paradumi.

Katrs no mums atceras ar mīlestību gatavotos un gardos mājas ēdienus. Kādam no mums tās ir kotletes ar kartupeļu biezeni, citam pica vai spageti makaroni, vēl kādam sīpolu zupa, steiks vai suši. Garšas īpatnības un ēšanas paradumi mums veidojas no vides, kurā uzaugām un tradīcijām, pēc kurām esam audzināti.

Ar laiku, ceļojot apkārt pasaulei, satiekot jaunus cilvēkus un iepazīstot citu tautu tradīcijas, mēs atklājam jaunas garšas īpatnības un izjūtas – paplašinām savu redzesloku. Mums rodas jauni ieradumi un neizsīkstoša vēlme izzināt visu jauno un neparasto.

Vēlme iepazīt un izbaudīt nezināmo ir katrā no mums.

Noteikti mani vienaudži atceras kā pirmo reizi baudīja picu, brīnījās, ka spageti ir uzkoda un cītīgi mēģināja makaronus tīt uz dakšiņas. Kā neatlaidīgi mocījāties ēst suši ar irbulīšiem un gandrīz kā ķirurgs izmeklējāt pareizos galda piederumus cīņai ar austerēm, gliemežiem vai astoņkājiem.

Laika gaitā mēs bijām aizkustināti, kad atklājām, ka „bolonēzes spageti” ir ļoti līdzīgi mūsu makaroniem „po – flotski” un ķīniešu pelmeņi – mūsu pašu pelmeņiem, un ka krēmzupa – nav kartupeļu biezputra.

Arī mēs patīkami pārsteidzām ārzemniekus ar soļanku, kūpinātu vistu un maizes zupu un mulsinājām viņus, kad mielastu mēs iesākām ar glāzi konjaka un alu dzērām pie deserta.

Mēs ar baudu ienirām neapgūtajā vīnu pasaulē un ar prieku iepazīstinājām citus ar „Rīgas balzama” dzeršanas tradīcijām.

Iepazīt jauno, prast brīnīties pašam, spēt, pārsteigt citus – tajā arī noslēdzas dzīves dialektika. Tā arī ir mūsu dzīve.

Restorāna būtība „My Life” – mūsu centieni omulīgā, mājīgā gaisotnē dalīties savās domās ar dažādu tautu ēdienu un dzērienu palīdzību par dzīves būtību un rast kopīgas tradīcijas.

Tā ir iespēja katram no Jums apjaust, cik ātri mainās dzīve, ieradumi un gaume. Tā ir vēlme apvienot jauno un veco paaudzi, austrumu un rietumu tradīcijas. Tā ir nostaļģija par pagātni, prieks par tagadni un gaidas pēc nākotnes.

Tie ir mūžsenie „patiesības” meklējumi, tā ir jaunrade, kur nav robežas pilnībai.

„My Life” – tā ir dzīve.

Meža prospekts 49, Bulduri, Jūrmala

Tālr. 6 77 55 33 1

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 biz biz 10/12/2010 11:46 cik sen jau ir šis uzņēmums. ?

2 Александр 08/02/2008 10:16 А кто поёт песню в рекламе этого ресторана?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 22.06.2024 Vasaras Saulgrieži Kocēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
21.jūnijā pl.21.00 Kokmuižas promenādē notiks “Vasaras Saulgrieži Kocēnos” kopā ar postfolkloras kopu “Rikši” un pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Vasaras saulgrieži Ķoņu kalnā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
22.jūnijā pl.18.00 aicinām uz izrādi “Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass” Ķoņu kalna estrādē. Pēc izrādes etnogrāfiskie danči ar folkloras | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 20.06.2024 Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64366698sec.