"Battery Race" un "HGK Drift party" notiks 3. augustā trasē 333

Pirmo reizi Latvijā 3. augustā trasē „333” Rīgas rajona Ropažos notiks vēl nebijis motorsporta festivāls – vienas dienas laikā notiks dragreisa, drifta un auto audio skaņas sacensības, kā arī Latvijas autoklubu skaistāko automašīnu izstāde.

„Battery Race” ir trešais jeb fināla dragreiss „Battery Cup 2008” ieskaitē, tāpēc tieši šajā pasākumā izšķirsies, kuri sportisti kļūs par kopvērtējuma uzvarētājiem un saņems „Battery Cup” čempiona titulus. Festivāls sāksies jau plkst. 10.00 ar „Battery Race” kvalifikācijas braucieniem. Dalībnieku pieteikšanās dragreisa sacīkstēm – žurnāla „Forsāža” mājas lapā www.forsaza.eujau no 19. Jūlija. Tur arī braucēji jau var iepazīties ar sacensību nolikumu un dienaskārtību. Apmeklētāji trasē aicināti no plkst. 12.00, kad notiks dragreisa sacensību atklāšana un sāksies cīņas par uzvarām. Ap plkst. 15.00 dragreisa taisnē notiks šosejas motociklu mini-dragreiss, kurā dalībnieku uzdevums būs visu taisni, 201 metru, nobraukt „ratā”. Bet plkst. 16.00 jau zināsim „Battery Race” uzvarētājus! Apbalvošana – plkst. 18.00.

Vienlaicīgi ar „Battery Race” notiks Latvijas Auto klubu skaistāko automašīnu izstāde. Tajā savu dalību apstiprinājuši visi populārākie auto klubi, kuru automašīnas cīnīsies par skatītāju simpātiju. Skaistākās automašīnas noteikšanā aicināti piedalīties tie apmeklētāji, kuri uz pasākumu ieradīsies līdz plkst. 16.00, turklāt 10 skatītāji loterijā varēs laimēt žurnāla „Forsāža” nākamā gada abonementus.

Jau no plkst. 10.00 trasē „333” notiks arī auto audio sacensības. Pasākumu organizē žurnāls „Forsāža” kopā ar „EMMA Latvija”. Auto audio skaņas konkursam dalībnieki var reģistrēties interneta lapā www.mobileaudio.lv. Patreiz var reģistrēties sekojošām SQ kategorijām: Entry Level, Experienced Unlimited, Advanced unlimited un Master Unlimited. Saistībā ar SQ būs vēl viena aizraujošs pasākums visiem šīs kategorijas dalībniekiem - visi SQ dalībnieki novērtēs arī savu konkurentu sistēmas, un izvēlēsies labāko. Šajā sacensībā gan nepiedalīsies Master Unlimited kategorijas sistēmas, bet dalībnieki varēs piedalīties vērtēšanā. Ir iespēja pieteikties arī skaņas spiediena sacensībām šādās SPL klasēs: 1 SUB, 2 SUB, 3+ SUB un Extreme. Pirmās trīs klases domātas vairāk ikdienā izmantojamām sistēmām, kur viens sabvūfers ir 12" vai ekvivalents. Extreme klase paredzēta īpaši gatavotām sistēmām. Mērījumi notiks izmantojot visiem vienu ierakstu, ko iedos tiesneši. Tiesneši arī noteiks galīgo sadalījumu pēc klasēm.

Plkst. 16.00 sāksies sacensību otrā daļa – „HGK Drift Party”, kas vienlaicīgi būs „Latvijas Drifta sērijas” 5. posms. Latvijas labākie drifta meistari jau ir gatavi cīņām, turklāt trases līkumus pirmo reizi mēģinās izdriftēt arī motocikli. Drifta sacensību starplaikā ar īpašu priekšnesumu uzstāsies Latvijas stiprākais spēkavīrs Agris Kazeļņiks.

Skatītāji biļetes uz pasākumu jau tagad var iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un „Statoil” visā Latvijā. Biļetes cena visas dienas pasākumiem ir viena – Ls 7, bet bērni līdz 8. gadu vecumam sacensības var apmeklēt bez maksas. Žurnālisti akreditēties aicināti, atsūtot savu pieteikumu uz epastu: respektauto@inbox.lv.

Sacensību „Battery Race 2008” ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens Battery. Motorsporta festivālu atbalsta: MTV Latvija; Pimp My Ride; Zebra, Popcorn;Latgales radio; Ķeizarmežs; Getaway.lv; BMWPower.lv; AutoDelfi.lv; BMWClub.lv; EKO Polise; Motors24.lv; Premium Tuning; Lak-Y.lv; IlmsMotorsports; Corvette; TV5; Tempur; Cobra; Blaupunkt, autonews.lv; Ragazzi, HGK Motorsports un Forsāža.eu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 28.06.2024 Brīvdabas kino vakars Valmiermuižā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27. jūnijā plkst. 21.00 aicinām uz jauniešu komēdiju „Tizlenes” un tikšanos ar režisori Martu Elīnu Martinsoni un jaunatnes darbinieku Eduardu | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34870601sec.