Valmierā notiks Jauniešu dienas

No 28.augusta līdz 30.augustam Valmierā norisināsies Jauniešu dienas, piedāvājot daudzveidīgu atpūtas, izklaides un sporta pasākumu programmu. Valmieras Jauniešu domes koordinatore Iluta Stepanova informē, ka šogad pasākuma programmā iekļauti vairāki jauninājumi – brīvdabas kino vakars, akustiskās ģitāras koncerts, īsfilmu konkurss, kā arī radošās darbnīcas, piemēram, ķermeņa apgleznošana un citas.

„Valmieras Jauniešu dome vēlas jauniešiem dāvāt svētkus trīs dienu garumā, jo ik gadu pasākuma apmeklētāju skaits pieaug, tādējādi vienā dienā visu iecerēto nav iespējams realizēt. Vēlamies jauniešiem dot iespēju savas idejas un talantus parādīt citiem, kā arī mudināt viņus būt vēl aktīvākiem,” skaidro Valmieras Jauniešu domes aktīviste Monta Lāce.

Jauniešu dienas pasākumus 28.augustā plkst.22.00 Valmieras pilsdrupās aizsāks brīvdabas kino vakars, kurā klātesošie varēs noskatīties jauno režisoru filmas. Savukārt 29.augusts iecerēts sportiskā noskaņā - no plkst.12.00 Valmieras skeitparkā ikviens aicināts piedalīties spēlēs kopā ar aktīvā tūrisma centru „Eži”, bet no plkst.16.00 jauniešiem būs iespēja piedalīties Valmieras Jauniešu domes organizētās orientēšanās sacensībās „Skrējiens pēc lata”. Sacensību dalībniekiem vairākos kontrolpunktos būs jāveic dažādi uzdevumi, kas ļaus noskaidrot ātrāko un veiksmīgāko komandu. Organizatori aicina 4-5 cilvēku komandas pieteikt dalību sacensībās līdz 21.augustam, sazinoties pa tālruni 26488399.

Sestdien, 30.augustā, Valmieras skeitparkā jaunieši varēs vērot skeita un BMX sacensības, kā arī izpausties grafiti un radošajās darbnīcās, piemēram, izgatavot krelles, maciņus, auskarus, vējdzirnaviņas vai piedalīties ķermeņa apgleznošanā. Savukārt pēcpusdienā, no plkst.16.00, Valmieras skeitparkā skanēs akustisko ģitāru koncerts, bet noslēguma koncertā vakarā muzicēs grupas Ship of Fools, Pērle, Ambrosia, Katra, Apple In the Tree, Emfāze, dejos Saltāre, Explosion, kā arī Karsējmeitenes un breika dejotāji. Vienlaikus Valmieras skeitparkā varēs aplūkot Valmieras Jauniešu domes izsludinātajā konkursā „Jaunieši vasarā” iesūtītās fotogrāfijas, bet no plkst.19.00 – vērot īsfilmu konkursā iesūtītos darbus.

Valmieras Jauniešu dome īpašu paldies saka atbalstītājiem, kuri palīdzēja īstenot iecerētās idejas – Valmieras pilsētas pašvaldībai, Valmieras Jaunatnes centram „Vinda”, SIA "Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācija”, AS „SEB banka” Valmieras filiālei, veikalam „Šiks”, PG „Valleta”, SIA „Enro”, SIA „Smaile”, „Kameja”, veikalam „D0”, „Jauno mākslinieku veikalam”, kā arī aktīvā tūrisma centram „Eži”, uzņēmumam „Triāls”, „Kodak” un Aivim Neimanim par atbalstu kinovakara organizēšanā.

Jauniešu dienu pasākumu programma, kā arī sacensību „Skrējiens pēc lata” nolikums pieejams Valmieras portālā http://www.valmiera.lv/ sadaļā „Jauniešiem”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.06.2024 - 12.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.06.2024 - 15.06.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35140395sec.