Latviju iekļaus ceļojumu grāmatā "1000 Places to See Before you Die" [1]

No 12. līdz 15. oktobrim Tūrisma attīstības valsts aģentūru (TAVA) organizē ASV žurnālistu vizīti Latvijā. Žurnāliste, rakstniece un televīzijas producente Patrīcija Šulca ieradīsies Latvijā, lai sagatavotu materiālu par Latviju, kas tiks iekļauts ceļojumu grāmatā „1000 Places to See Before you Die”.

12.oktobrī Rīgā ieradās interesanta un slavena ASV žurnāliste, rakstniece un televīzijas producente Patrīcija Šulca ar savu asistenti Elizabeti Ragagli, lai izveidotu jaunu un interesantu materiālu par Latviju, kas tiks iekļauts ceļojumu grāmatā “1000 Places To See in Europe Before You Die”, kā arī atkārtotā un atjaunotā grāmatas “1000 Places To See Before You Die” izdevumā.

Žurnālistes mērķis ierodoties Latvijā ir ar iegūtās informācijas palīdzību īstenot divus projektus, kas būtu saistīti ar grāmatu „1000 Places To See Before You Die” (2003), kas ir pārdota trijos miljonos kopiju visā pasaulē un kura ir tulkota divdesmit piecās valodās, ieskaitot lietuviešu. Otrs projekts ir saistīts ar žurnālistes atjaunoto grāmatas izdevumu “1000 Places To See in Europe Before You Die”.

Organizējot ASV žurnālistu vizīti Rīgā, TAVA centīsies parādīt tās vietas un objektus Rīgā un Latvijā, kas Latviju raksturotu kā neatkārtojamu un unikālu vietu zemi.

Apmeklējot Latviju žurnālistēm būs iespēja apskatīt Jūgendstila Rīgu, izstaigāt Vecrīgas nozīmīgākas vietas un objektus, apmeklēt Rīgas Domu, apskatīt Brīvdabas Muzeju, apmeklēt Rīgas Centrāltirgu, kā arī izbaudīt vakaru LIDO atpūtas centra Alus pagrabā. Ārpus Rīgas žurnālistēm būs iespēja izbaudīt Jūrmalu, Siguldu, izmēģināt Aerodium un pabūt Rundāles pilī.

Būtu jāmin, ka saskaņā ar izdevumu “Forbes” datiem, Patrīcija Šulca ir uzskatāma par vienu no ietekmīgākajām un atpazīstamākajam sievietēm tūrisma biznesā. Patrīcija Šulca raksta tādiem plašsaziņas līdzekļiem kā : “O” prah, Real Simple, Forbes, Business Week, Everyday With Rachel Ray, uzstājas TV un radio, kā arī žurnāliste ir populāra lektore Harvardas universitātē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 10/14/2008 13:36 m, būtu jau labi ieraudzīt ko tādu, kas mums liekas ikdienišķs svešām acīm skatītu un par labu atzītu. Citādi lielai daļai LV iedzīvotāju tāds jocīgs komplekss - viss slikti, seksa tūsrisma zeme, dzērāji un nekulturāli auto braucēji.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 21.06.2024 Grupas DUCELE saulgriežu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā plkst. 20.00 Jērcēnmuižas parkā aicinām uz latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas “Ducele” vasaras saulgriežu ieskaņas koncertu. Ieeja | Skatīt vairāk
ROKA DZIESMU SVĒTKI | Džūkstē Tukuma TIC
29. jūnijā pie Džūkstes Kultūras nama pirmie “ROKA DZIESMU SVĒTKI” sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas Asociāciju. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 21.06.2024 Limuzīns Jāņu nakts krāsā TUMĒ Tukuma TIC
21. jūnijā, paredzēts ekskluzīvs koncertuzvedums "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", koncerts norisināsies pie Tumes kultūras nama | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51612496sec.