Rudenīgi skaistuma svētki – "Baltic Beauty World" Ķīpsalā

 Baudot rudenīgo kļavu lapu sārtumu, liepziedu tējas smaržu un spirgto vēja brāzmu, tuvojas gada košākie skaistuma svētki – “Baltic Beauty World 2008”, kas Ķīpsalā risināsies no 31. oktobra līdz 2. novembrim.

“Baltic Beauty World” ir iedvesmas avots visiem, kuri apzinās savu piederību skaistuma pasaulei. Projekts “Baltic Beauty World” koncentrē skaistumkopšanas aktualitātes no Eiropas, Āzijas un Amerikas.

“Rudens nogale ir labākais brīdis, kad palutināt sevi, smelties iedvesmu un rast nebijušas emocijas un sajūtas, atklājot jaunus skaistumkopšanas līdzekļus un piemērotu dekoratīvo kosmētiku, ko piedāvās 260 kompānijas. Izstādē būs pārstāvēta produkcija no 37 valstīm,” stāsta projekta “Baltic Beauty World 2008” sadaļas “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” projektu vadītāja Kristīne Čerņavska.

Projektā “Baltic Beauty World 2008” notiks konkursi, konferences, meistarklases, semināri, paraugdemonstrējumi – viss, lai apmeklētāji un skaistumkopšanas industrijas pārstāvji uzzinātu pašu jaunāko informāciju par matu, sejas un ķermeņa kopšanu, profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem.

Izstādes apmeklētāji tiks aicināti kļūt par modeļiem un ļauties frizieru fantāzijas lidojumam. Plašāka informācija par prezentācijām un pasākumiem izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/bbw

Ķīpsalā notiks vairāk nekā 45 skaistuma industrijas profesionālie konkursi un XIV International Hairstyling Festival 2008, kas gādās par pārsteigumiem ikvienam apmeklētājam.

2008. gada īpašie jaunumi – Latvijas Kosmetologu un kosmētiķu asociācijas – CIDESCO sekcijas Latvijā rīkotais 1. Latvijas Skaistumterapijas speciālistu konkurss, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienības rīkotais 1. starptautiskais pedikīra konkurss un Latvijas SPA & Wellness federācijas organizētā 1. starptautiskā ajūrvēdiskā SPA konference Baltijā.

Baltijas apvienoto skaistumkopšanas projektu “Baltic Beauty World 2008” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību un Latvijas SPA & Wellness federāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.07.2024 - 13.07.2024 Sala, kas iekaros jūsu sirdi un prātu! Latvia Tours
Kipra ir trešā lielākā sala Vidusjūrā un ir populārs tūrisma galamērķis, pateicoties tās skaistajām pludmalēm, bagātajai vēsturei un | Skatīt vairāk
no 459.00 EUR
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
50% kruīziem 2024. - 2026. gadā! Estravel Latvia
Nenokavējiet iespēju - 7 nakšu kruīzi Persijas līcī un Vidusjūrā // viss iekāluts ēdināšana // augstas klases serviss! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 09.07.2024 Pēdējā brīža piedāvājumi uz Alikanti! Atlantic Travel
Biļetes cena (turp un atpakaļ) par 299EUR! 12/07 -19/07/24 atlikušas tikai 5 vietas! | Skatīt vairāk
no 768 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51620102sec.