Eurolines Baltic piedāvās izdevīgas viesnīcu paketes Baltijas valstu lielpilsētās

Sākot no 27. novembra, „Eurolines Baltic“ savā mājas lapā un kasēs uzsāks izdevīgu viesnīcu pakešu pārdošanu. Tiks piedāvātas viesnīcu paketes četros lielākajos Baltijas valstu centros: Tallinā, Rīgā, Viļņā un Klaipēdā. Turpmāk iespējama arī galamērķu saraksta papildināšana.

Šis ir standartizēts produkts, kura galvenās priekšrocības ir vienkāršība un izdevīgums. Katrā pilsētā „Eurolines“ piedāvā klientam izvēlēties starp divām viesnīcām, no kurām viena ir prasīgākiem klientiem domāta 4* viesnīca, bet otra – kvalitatīva 2* viesnīca ar pieticīgākām iespējām.

„Izvēloties viesnīcas, mēs pirmām kārtām ņēmām vērā cenas un kvalitātes attiecību un atrašanās vietu. Visas mūsu piedāvātās viesnīcas atrodas pilsētas centrālajā daļā vien neilga gājiena attālumā no paša centra,“ komentēja Hanness Sārpū (Hannes Saarpuu), „Eurolines Baltic“ izpilddirektors.

Ar precīzu piedāvāto viesnīcu klāstu var iepazīties „Eurolines Baltic“ mājas lapā http://www.eurolines.lv/.

Paketes „Eurolines“ piedāvā vienīgi diviem kopā ceļojošiem cilvēkiem, un cena vienmēr ietver turp- atpakaļ autobusa biļetes diviem cilvēkiem uz galapunktu un nakšņošanu viesnīcā divvietīgā numurā. Klientam iespējams izvēlēties paketes ar ilgumu no vienas līdz trim nakšņošanas reizēm. Lai veiktu rezervāciju, klientam jāpasūta biļetes „Eurolines“ mājas lapā, kasēs vai pa informatīvo telefonu.

Piemēram, izvēloties lētāko viesnīcu, paketes cena ar vienu nakšņošanas reizi ir 99 EUR (1550 EEK), ar divām nakšņošanas reizēm – 149 EUR (2335 EEK). 4* viesnīcas gadījumā attiecīgi 135 EUR (2115 EEK) un 215 EUR (3365 EEK). Šīs ir klientam galīgās cenas, kas nav atkarīgas no izvēlētā galamērķa (Tallina, Viļņa vai Klaipēda).

„Uzskatām, ka mūsu piedāvātais cenu līmenis tirgū ir ļoti konkurētspējīgs. Ceļojums diviem uz Viļņu ar transporta izmaksām un divām naktīm 4* viesnīcā par summu, kas mazāka par 160 LVL, – esam pārliecināti, ka mūsu piedāvājums ir tirgū visizdevīgākais,“ piebilda Sārpū.

Par „Eurolines Baltic“ grupu

Zem „Eurolines Baltic“ preču zīmes darbojas „MootorReisi AS“ un tās meitas uzņēmumi, kas nodarbojas ar starptautisko regulāro autobusu līniju operēšanu. 1993. gadā nodibinātā „MootorReisi AS“ ir kļuvusi par vienu no vadošajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas veic pārvadājumus starptautisko autobusu līniju maršrutos. Galvenās pārstāvniecības ar operēšanas bāzi un tirdzniecības tīklu atrodas Tallinā, Rīgā, Viļņā, Klaipēdā un Sanktpēterburgā. Uzņēmumam ir ap 50 moderniem tūrisma autobusiem. 2007. gadā grupa apkalpoja aptuveni pusmiljonu ceļotāju, grupas apgrozījums sasniedza 10 miljonus eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 10.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 07.07.2024 Ķēniņa Tālivalža svētki Trikātā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā no pl.11.00 aicinām uz Ķēniņa Tālivalža svētkiem Trikātā, kas būs piepildīti ar viduslaiku tematiskām un sportiskām aktivitātēm. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39851499sec.