Izcepta līdz šim lielākā Zaļās karotītes torte

Pēc biedrības "Mārketinga padome" pasūtījuma izcepta īpaša Ziemassvētku torte, kas šodien tiks pasniegta daudzbērnu ģimenēm, kuras viesosies pie Valsts prezidenta rīkotajā svinīgās egles iedegšanā pie Rīgas pils. Tā būs līdz šim lielākā un smagākā Zaļās karotītes torte.

Rupjmaizes tortes gatavošana pēc īpašas receptes notika maizes ceptuves "Lāči" saimnieka Normunda Skauģa vadībā, un tās izejvielās izmantoti kvalitatīvie Zaļās karotītes produkti.

Ingūna Gulbe, biedrības "Mārketinga padome" direktore: "Zaļās karotītes tortes cepšana Ziemassvētkos ir mums jauna tradīcija. Šī torte ir īpaša, jo cepta no Zaļās karotītes produktiem, kas nozīmē augstu kvalitāti un izcilas garšas īpašības. Tā apvieno visus Zaļās karotītes produktu ražotājus no dažādiem Latvijas reģioniem un to ieguldīto darbu kvalitatīvu un labu produktu audzēšanā un ražošanā.

Valsts prezidents Valdis Zatlers ir Zaļās karotītes patrons. Tādēļ arī nolēmām šo Zaļās karotītes torti, kas tapusi pēc īpašas receptes, pasniegt daudzbērnu ģimenēm Valsts prezidenta rīkotajā svinīgās egles iedegšanā pie Rīgas pils. "

Tortes galvenās sastāvdaļas ir rupjmaizes, ievārījuma un krējuma kārtojums. Tā ir līdz šim lielākā un smagākā Zaļās karotītes torte.

Nacionālās pārtikas kvalitātes zīme "Kvalitatīvs produkts" jeb tautā sauktā Zaļā karotīte tiek piešķirta produktiem par to augsto kvalitāti un ražošanā izmantoto izejvielu izsekojamību. Valsts prezidents Valdis Zatlers ir paudis arī savu atbalstu Zaļās karotītes patriotiskajai kustībai un kļuvis par patronu kampaņas "Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!" uzlīmei ar Latviju. Divas šis uzlīmes rotā viņa paraksts. Viena no tām tiks skolēnu konkursa uzvarētājam, bet otra kopā ar vēl citu sabiedrībā zināmu cilvēku parakstītajām uzlīmēm tiks uzlīmēta uz Zaļās karotītes uzlīmju goda dēļa, ko ikviens varēs apskatīt "Forum Cinemas".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.06.2024 - 16.06.2024 Mazpilsētu un lauku koru konkurss Valmieras novada Tūrisma pārvalde
15.jūnijā plkst. 12.00 Mazsalacas Kultūras centrā norisināsies X Mazpilsētu un lauku koru konkurss! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 15.06.2024 WOW cena, 💎ALBĀNIJA!  Latvia Tours
Albānija, 5*, viss iekļauts no 339 EUR/personai!!! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63613796sec.