Kokneses Sporta kompleksā atklās peldbaseinu

2009.gada 7. martā pulksten 12 Aizkraukles rajona Kokneses Sporta kompleksā, Parka ielā 27, notiks jaunā peldbaseina atklāšanas pasākums.

Ar jaunā peldbaseina nodošanu lietošanā pabeigta pagasta Sporta kompleksa senāko objektu rekonstrukcija un jaunu celtniecība, kas tagad atrodas pašvaldības aģentūras „Kokneses Sporta centrs” apsaimniekošanā. Pēdējo astoņu gadu laikā minētajā kompleksā uzbūvēta jauna sporta halle, pilnībā rekonstruēts vieglatlētikas stadions, ierīkots skeitparks un līdzās vietējās vidusskolas ēkai, salīdzinoši īsā termiņā tapis arī peldbaseins, kura celtniecību uzsāka tikai pērnajā gadā.

Kopš pērnā gada sākuma Koknesē sporta infrastruktūras attīstībā pavisam ieguldīts aptuveni 2,3 miljoni latu.

Jaunākajā būvē ir 25 metru peldbaseins ar četriem celiņiem, 5x10 metru baseins bērniem ar ūdens kaskādi, slidkalniņu un aprīkojumu hidrogaisa masāžai. Līdzās abiem baseiniem atrodas hidromasāžas vanna un sauna. Ikdienā apmeklētāji varēs izmantot arī ūdens aerobikas un peldēšanas apmācību nodarbības. Par šiem un vēl citiem pakalpojumiem plašāka informācija atrodama pašvaldības vietnes internetā www.koknese.lv sadaļā – sports.

Peldbaseina atklāšanas pasākumā muzicēs Kokneses pūtēju orķestris un priekšnesumus sniegs vietējās vidusskolas audzēkņi. Ikviens interesents varēs iepazīties ar jaunās sporta būves telpām, kā arī baseinā vērot profesionālu peldētāju paraugdemonstrējumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Uzņēmumi


Aizkraukles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04542613sec.