Aicina uzslavēt Cēsu Tūrisma informācijas centra darbiniekus

Cēsu Tūrisma informācijas centrs (Cēsu TIC) martā otro reizi piedalīsies kampaņā „Uzslavē labu servisu!”. Tās ietvaros cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja novērtēt un uzslavēt darbinieku apkalpošanas kvalitāti Cēsu viduslaiku pils kompleksā.

Uzslavas varēs paust gan Cēsu TIC izvietotajā aptaujas kastītē Pils laukumā 9, gan interneta mājaslapā www.labsserviss.lv; pa tālruni 1180, sūtot uzslavu uz e-pastu info@labsserviss.lv vai īsziņā uz numuru 159 ar kodu MARTS.

Cēsu pilsētas pašvaldību akcijā pārstāvēs arī Cēsu pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrs, Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības aģentūra un Cēsu Centrālā bibliotēka, kur būs izvietoti informatīvie materiāli par kampaņu, kā arī vairāki privātie pilsētas uzņēmumi, par kuriem informācija atrodama akcijas mājaslapā www.labserviss.lv.

„Uzslavē labu servisu!” ir kampaņa, ko LabsServiss.lv martā rīko jau piekto gadu, un kampaņa notiek visās Baltijas valstīs. Šogad kampaņai pieteikušies 69 uzņēmumi un organizācijas ar 1100 apkalpošanas vietām visā Latvijā. Tās noslēgumā tiks noteiktas desmit visvairāk uzslavētās apkalpošanas vietas. Uzvarētāji tiks paziņoti konferencē Laba Servisa Dienas IX, kas notiks 7.-8. aprīlī. Desmit uzslavētākās apkalpošanas vietas saņem diplomus un īpašo uzlīmi „Klienti mūs uzslavē 2009”.

Kampaņas galvenais mērķis ir veicināt pozitīvu apkalpošanas kultūru un celt apkalpošanas kvalitāti Latvijā. Tas tiek panākts, aicinot uzņēmumus vairāk piedomāt pie attiecībām ar klientiem, savukārt sabiedrību mudinot pamanīt un novērtēt tieši labo apkalpošanu. Turklāt pozitīva atgriezeniskā saite sniedz iedvesmu un motivāciju darbiniekiem, kas ikdienā strādā ar klientiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.09.2024 - 05.10.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales – no 11. līdz 20. oktobrim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.09.2024 - 30.09.2024 Izbaudi nebeidzamu vasaru Turcijā!  Coral Travel Latvia
Ceļošana rudenī ir tā vērta! Tāpēc negaidi un izmanto rudens brīvdienu piedāvājumus diviem pieaugušajiem + diviem bērniem populārākajos Turcijas | Skatīt vairāk
Kuba - īpašais piedāvājums Estravel Latvia
Tūre no Rīgas ar eksursijām ar Estravel Latvia gidu // 11.03. – 25.03.2025. // vietu skaits ierobežots! | Skatīt vairāk
no 3555 EUR
Atvasaras sezona Grieķijas salās! Tez Tour Latvia
Lidojums no Rīgas un atpakaļ (sadarbībā ar a/k airBaltic ; nododamā bagāža – 23 kg / rokas bagāža – 8 kg); dzīvošana viesnīcā, grupas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Cēsu TIC
,


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.46176982sec.