Jau desmito reizi Rīgā notiks sporta un māksla svētki "Baltijas aplis"

Starptautiskajām sacensībām mākslas vingrošanā „Baltijas aplis” šogad ir desmit gadu jubileja. Sacensības notiks 14. un 15.martā Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6b. Tās organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Vingrošanas federāciju.

Sacensībās „Baltijas aplis 2009” par medaļām cīnīsies pasaules labākās vingrotājas no ASV, Izraēlas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Polijas, Zviedrijas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas, Bulgārijas, Dienvidāfrikas, Uzbekistānas, Azerbaidžānas un, protams, arī Latvijas.

Piektdien, 13. martā, plkst. 17.00 Olimpiskajā sporta centrā notiks jubilejas pasākumam veltīta preses konference, kurā piedalīsies Rīgas domes un Latvijas Vingrošanas federācijas pārstāvji, kā arī sacensību dalībvalstu delegāciju vadītāji. Preses konferences izskaņā notiks sacensību izloze un būs iespēja vērot ārvalstu vingrotājas treniņa procesā, kā arī intervēt sportistes. Mediju pārstāvjiem tikai preses konferences laikā izsniegs akreditācijas uz pasākumu.

Sacensībās “Baltijas aplis” līdzdarbojas un savus darbus kā balvas vingrotājām pasniedz Latvijā pazīstami mākslinieki - Jāzeps Pīgoznis, Juris Ģērmanis, Andrejs Rozenbergs, Jānis Anmanis, Marija Brodele, Artūrs Ņikitins, Romens Umans, Ilze Dūdiņa. Pasākuma patroni jau vairākus gadus ir Latvijas eksprezidente Vaira Vīķe – Freiberga ar dzīvesbiedru Imantu Freibergu.

“Baltijas aplis” ir mākslas un dailes svētki ikvienam, jo pasākumā ir arī priekšnesumi un paraugdemonstrējumi, kurus rāda mākslas vingrošanas skolas un kolektīvi no visas Latvijas. Tāpat sacensību laikā skatītājiem ir iespēja apskatīt mākslinieku sarūpēto darbu izstādi un baudīt vairāku pašmāju skatuves mākslinieku uzstāšanos. Sacensības jau tradicionāli vadīs Arta Andersone un Uldis Štokmanis.

14.martā meitenes sacentīsies daudzcīņā; sacensības varēs vērot no plkst. 10.00 līdz 15.00, ieeja bez maksas. Savukārt uz pārējiem „Baltijas apļa 2009” pasākumiem ieeja būs ar biļetēm, tās varēs iegādāties no 13. marta Olimpiskā sporta centra kasēs. Sacensību atklāšana plānota 14. martā, plkst. 17.00, bet finālsacensības, kā arī paraugdemonstrējumi un cīņa par titulu „Miss Grācija” notiks 15. martā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 27.06.2024 Vasaras saulgriežu tirdziņš Liepājas reģiona TIB
Tirgus Rožu laukumā norisināsies divas dienas, 20.jūnijā no plkst. 12.00 līdz 20.00 un 21.jūnijā no 10.00 līdz 18.00. Ar lustēm, siera rituļiem un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.06.2024 - 01.07.2024 Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Avis
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80232596sec.