Uzzini Latvijas spoguļpilsētas Eiropā

2009.gada 1.maijā, Rīgā, Vērmanes dārzā, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) piedalīsies pasākumā, kurš tiek organizēts, lai atzīmētu Latvijas Eiropas Savienībā piecgadi.

1.maijā aprit 5 gadi, kopš Latvija kļuvusi par pilntiesīgu Eiropas Savienības dalībvalsti. Vērmanes dārzā atklās Eiropas Savienības dārza svētkus, kur ikviens interesents varēs klātienē apmeklēt ES telšu pilsētiņu.

Pasākuma apmeklētāji Eiropas Savienības dārza svētkos varēs iepazīties ar 20 Eiropas Savienības dalībvalstu daudzveidību, ceļošanas un studiju iespējām, šo valstu vēsturi un kultūras tradīcijām, uzzināt par Latvijas un Eiropas Savienības dalībvalstu sadarbību un tās iespējām nākotnē.

Arī Latvijai pasākumā būs īpaša telts, kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar vairākām Latvijai aktuālām tēmām ES, kā arī nozarēm, kas nodrošina pilnvērtīgu Latvijas ieguldījumu ES un veicina Latvijas atpazīstamību citu dalībvalstu vidū.

TAVA 1.maijā pasākumā popularizēs akciju - Dižā Baltijas apceļošana, kas iesaista trīs draudzīgas Eiropas Savienības dalībvalstis, ar mērķi popularizēt ceļošanu tuvajā apkārtnē. Kā arī apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas spoguļpilsētām Eiropā.

Savukārt jauniešiem tiks dota iespēja uzzināt un iesaistīties Latvijas popularizēšanā, izmantojot savas valodu zināšanas un pieredzi. Pilnveidojot nacionālo tūrisma portālu www.latviatourism.lv, kurā var iegūt informāciju gandrīz visās Eiropas Savienības dalībvalstu valodās, TAVA sniegs informāciju un priekšlikumus, kas dotu iespēju jauniešiem pielietot savas zināšanas.

Visas dienas garumā uz Vērmanes dārza skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies orķestri, kori, grupas un ansambļi. Pasākuma noslēgumā- „Eiroballe”. Visās aktivitātēs Vērmanes dārzā varēs piedalīties bez maksas.

Vairāk informācijas: www.es.gov.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55837989sec.