Liepājā cenas krīt!

Tevi gaida Liepājā!

Šogad Liepājas aicinājums – Tevi gaida Liepājā! – ir īpaši vilinošs gan Latvijas, gan ārvalstu tūristiem. Un tūrisma uzņēmēju piedāvājumi viesu uzņemšanai ir tiešām ļoti pievilcīgi.


Lai arī visu Eiropu un, iespējams, vissmagāk – Latviju – ir skārusi krīze, ceļot uz Liepāju šogad ir izdevīgāk kā citus gadus. Aptaujājot Liepājas tūrisma uzņēmējus – naktsmītņu un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus, aktīvās atpūtas un kultūras pasākumu organizatorus, Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja (LRTIB) darbinieki secināja, ka šogad lielai daļai pakalpojumu cenas ir lētākas kā iepriekšējos gados.


Kā informē viesnīcu un viesu namu darbinieki, lielai daļai naktsmītņu ir izstrādāti alternatīvi piedāvājumi viesiem, piemēram, nakšņošana vien bez standartā paredzētajām brokastīm ir ievērojami lētāka, tāpat krietni izdevīgākas cenas ir dažādiem viesnīcu sniegtajiem papildu piedāvājumiem, īpaši, ja klients viesnīcā uzturas ilgāku laiku. Vairākas viesnīcas ir izstrādājušas īpašus piedāvājumus grupām un arī tiem, kas vēlas mūsu pilsētā uzturēties vairāk par 3 dienām.


Arī ēdināšanas pakalpojumu cenas Liepājas kafejnīcās un restorānos ir ievērojami kritušās. Piemēram, iepriekšējos gados pat prātā nevarēja ienākt, ka kādā no kafejnīcām varētu paēst pusdienas par vienu latu! Šogad šāds piedāvājums ir pat vairākām augsta līmeņa un iecienītām kafejnīcām.


Arī LRTIB piedāvā īpaši izdevīgu akciju bērnu un jauniešu grupām – piesakoties diviem maksas pakalpojumiem (piemēram, Karostas cietuma apmeklējums un pusdienas kādā no Liepājas kafejnīcām), ekskursija gida pavadībā grupai tiek piedāvāta bez maksas.


Arī šogad, tāpat kā iepriekšējos gados, Liepājā notiks daudz dažādu kultūras, sporta un muzikālu pasākumu. Un tas ir vēl viens lielisks iemesls, lai jūs atbrauktu tieši uz Liepāju!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 1.jūnijā Koknesē norisināsies svētki Aizkraukles novada TIC
Aizkraukles novada svētki ar devīzi “Radu un daru savam novadam” 1. jūnijā Koknesē norisināsies visas dienas garumā - aicinām izbaudīt svētkus | Skatīt vairāk
Latvija
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
“Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
Deju skolas "Demo" KONCERTS Tukumā Tukuma TIC
16.jūnijā Tukuma pilsētas Kultūras namā aicinām apmeklētājus turpināt svinēt deju studijas – skolas "DEMO" 25 gadu dzimšanas dienas svinības | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58936715sec.