Notiks klubu kultūras festivāls "Aiziet!"

21.gadsimtā - inovāciju progresa gadsimtā, klubu kustība ir valsts kultūras dzīves neatņemama sastāvdaļa. Nakts pasākumi nav vairs tikai dejas, tie jau sen ir kļuvuši par kvalitatīviem mūsdienīgiem multimediju priekšnesumiem, kuriem ir ne tikai izklaidējoša, bet arī milzīga jēdzības nozīme. Klaberi un melomāni jau sen neslēpjas pagrabos, jo nakts dzīve ir pārvērtusies pilnvērtīgā industrijā.

18. un 19.septembrī notiks festivāls AIZIET, kurš atklās visas klubu kultūras puses. Uz vienām brīvdienām dažādi pilsētas naktsklubi vienlaicīgi ver vaļā savas durvis, lai aiznestu mūziku līdz plašam klausītāju lokam. Tā ir viņu ikdiena, bet tieši šādi notikumi piedāvā iespēju tiem, kuri neuzticas klubu dzīvei, saskatīt tās pozitīvo kultūras pusi, kā arī paplašināt savas zināšanas tādai publikai, kas uzskata klubu dzīvi par savu brīvdienu netņemamu sastāvdaļu.

Festivāla AIZIET pamatideja ir ne tikai apvienotas klubu kustības, bet arī ultramodernas, nemeinstrīmas klubu mūzikas popularizācija, kā arī publikas intereses pret lokālo mākslinieku daiļradi palielināšana.

Divu dienu laikā festivāls piedāvā plašu muzikālo un vizuālo programmu. Festivāla atklāšana tiks iezīmēta ar īpašo Future Shorts īsfilmu skati. Šajās divās naktīs pilsētā skanēs visdažādākie mūzikas virzieni: no house līdz tehno, no disko līdz elektro, no hip-hop līdz fankam, no drum-n-base līdz breakbeat.

Klubu dzīves muzikālā puse ir nesaraujami saistīta ar tās vizuālo izpausmi - videoinstalācijām, izstādēm vai kino skatēm. No piektdienas vakara līdz svētdienas rītam festivāls AIZIET sniegs iespēju visiem, kam ir interese vai kādreiz ir dzirdēts par klubu mūziku, iepazīties ne tikai ar tās skaņas, bet arī vizuālo pusi. Vismodernākās tendences un darbu skati no nacionālajiem un starptautiskajiem māksliniekiem. Vairāk nekā 16 priekšnesumi, ieskaitot LIVE koncertus, DJ setus, videoprojekcijas, interaktīvās instālācijas un kino izrādes.

Festivāla dienās tusētāji, mūziķi, klaberi un cilvēki, kuri ir izrādījuši interesi par AIZIET ideju, varēs bez jebkādiem šķēršļiem atpūsties savos mīļākajos klubos! Iegādājoties vienoto festivāla biļeti, apmeklētājiem rodas iespēja apmeklēt visus klubus divas naktis pēc kārtas, atklājot jaunas vietas, jaunu mūziku, jaunus vārdus. Pārvietošanās šajās naktīs tiks atvieglota ar bezmaksas autobusiem, kuri kursēs no kluba līdz klubam.

Sākot ar 18.maiju biļetes varēs iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās, kā arī pie organizētājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.07.2024 - 13.07.2024 ILŪKSTES PILSĒTAS SVĒTKI – “ILŪKSTE VIENO! TAKA
Ilūkste ar aizraujošu svētku programmu aicina svinēt pilsētas 474. dzimšanas dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Grila uzkodu meistarklase Liepājas reģiona TIB
Konceptpavārs Renārs Purmalis Hoijeres pagalmā aicina uz grila uzkodu meistarklasi 11. jūlijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50811195sec.