Jūrmalā notiks devītais bērnu horeogrāfijas festivāls „Arabeska 2009”

Ar Jūrmalas pilsētas domes un Dzintaru koncertzāles atbalstu jau devīto gadu Jūrmalā norisināsies bērnu un jauniešu deju konkurss „Arabeska 2009”. Šo festivālu-konkursu organizē bērnu baleta kultūras biedrība „Arabeska”.

Svētdien, 2009.gada 21.jūnijā, plkst. 14:00 no Majoru kultūras nama sāksies deju karnevāla gājiens pa Jomas ielu līdz Dzintaru koncertzālei, kur plkst.15:00 būs labāko dejotāju apbalvošana.

Noslēgumā plkst. 19:00 Dzintaru koncertzāli rībinās labākie un spēcīgākie dažādu žanru deju kolektīvi no ASV, Kanādas, Vācijas, Somijas, Polijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas, Lietuvas, Latvijas un Igaunijas. Ieeja bezmaksas.

Iepriekšējā dienā - 20. jūnijā ar „Arabeskas” dalībniekiem varēs tikties rīdzinieki, jo no plkst. 12:00 līdz 18:00 Krasta ielas „Lido” notiks deju kolektīvu konkurss.

Festivāla - konkursa mērķis ir veicināt dažādu tautu sadraudzību, mudināt jauniešus izvēlēties sportisku un veselīgu dzīvesveidu, kā arī noskaidrot labākos un spēcīgākos dejotpratējus. Visus konkursa dalībniekus vērtēs profesionāla starptautiska žūrija. Festivālā pārstāvēti dažādi dejas žanri: tautiskās un daudzveidīgas modernās dejas, kā arī klasiskais balets un džeza mūzikas dejas.

Šogad noslēguma dienā bērnu baleta biedrība „Arabeska” atbalstīs nodibinājumu "Palīzēsim.lv” un palīdzēs septiņus gadus vecajam puisītim Armandam, kuram ir nepieciešama rehabilitācija, lai viņš kādreiz spētu staigāt, un kurš šobrīd mācās tupēt un sēdēt uz celīšiem.

Detalizēta informācija pieejama pie festivāla prezidentes Jūlijas Tihomirovas, tel. 67761112, e-pasts: balet.arabesk@inbox.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.44882798sec.