Pirmo reizi Latvijā - gaisa dejas

2.Starptautiskajā Argentīnas tango festivālā „Tango Sun Festival”!

Kā jau ziņots, no 2009. gada 17. – 23.augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”, kuru organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio” un tās vadītāji Aigars Stirna un Ginta Opmane. Festivāla programmā iekļautas arī gaisa deju meistarklases un paraugdemonstrējumi, kurus sniegs dejotāji un horeogrāfi no Argentīnas Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga. Festivāla ietvaros notiks arī Argentīnas tango koncerts, deju vakari ar slavenu mūziķu piedalīšanos un dejotāju priekšnesumiem, kā arī vairāk nekā 40 tango meistarklases pie pasniedzējiem no Argentīnas, Vācijas un Latvijas. Festivālam var sākt gatavoties jau šodien apmeklējot tango nodarbības deju studijā „Tangostudio”. Tuvāka informācija: http://www.tangostudio.lv/.

Pirmo reizi Latvijā no 16.-19.augustam Rīgas Kinostudijā notiks gaisa deju nodarbības, kurās piedalīties varēs jebkurš interesents, iepriekšēja deju pieredze nav nepieciešama. Cilvēkam ir jābūt gatavam ļauties lidojumam virvēs, izmantojot šim nolūkam speciāli pielāgotu aprīkojumu.

Gaisa deju nodarbības vadīs dejotāji un horeogrāfi Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga no Argentīnas. Hugo Mastrolorenzo ir profesionāls dejotājs, horeogrāfs un pasniedzējs, studējis moderno deju, tango, Argentīniešu tautas dejas, teātri un dziedāšanu, uzstājies un vadījis seminārus Amerikā, Āzijā, Eiropā. Hugo ieguvis neskaitāmas balvas kā dejotājs un horeogrāfs, strādājis arī TV un kino. Agnese Vanaga ir Latvijas Kultūras Akadēmijas absolvente, ieguvusi maģistra grādu dejās Somijas Teātra Akadēmijā. Agnese jau trešo gadu dzīvo un strādā Argentīnā, Buenosairesā, kur vada gaisa deju un tango nodarbības, kā arī piedalās dažādās izrādēs.

„Gaisa deja (aerial dance) cēlusies no modernās dejas, vingrošanas un cirka elementiem. Gaisa dejas tango festivāla programmā iekļāvām, tāpēc ka arvien biežāk pasaulē Argentīnas tango uzvedumos izmanto gaisa deju elementus, piešķirot tango īpašu telpisku plašumu. Buenosairesā ir vairākas deju skolas un teātri, kuru radošajos konceptos ietilpst gaisa deju un tango elementu savienojums”, stāsta Ginta Opmane, festivāla organizētāja.

Vienas gaisa dejas meistarklases cena vienam cilvēkam ir 15 LVL. Vietu skaits ir stingri ierobežots! Vienā meistarklasē var piedalīties tikai 10 cilvēki. Pieteikšanās nodarbībām līdz 12.augustam pa tel.26344457 un e-pastu festival@tangostudio.lv. Tuvāka informācija: http://www.tangostudio.lv/.

Kā jau ziņots, tango festivāls sāksies 17.augustā Vecrīgā ar pasniedzēju no Argentīnas Hugo Mastrolorenzo un Agneses Vanagas paraugdemonstrējumiem un bezmaksas tango nodarbību.

No 20.- 23.augustam Jūrmalā viesnīcā „Baltic Beach Hotel” notiks Argentīnas tango deju vakari – milongas, kurus varēs apmeklēt visi mūzikas un deju mīļotāji neatkarīgi no dejotprasmes. 21. un 22.augustā milongas vadīs slavenais tango dīdžejs DJ Carlos no Argentīnas, uzstāsies ievērojamais bandoneonists Jürgen Karthe un viņa vadītais mūziķu kvartets Cuarteto Bando no Vācijas, kā arī festivāla pasniedzēji ar tango un Argentīnas tautas deju priekšnesumiem.

22.augustā, Rīgas svētku ietvaros, Vērmaņdārzā un Daugavas krastmalā tango priekšnesumus sniegs un tango apmācību vadīs Aigars Stirna un Ginta Opmane. Krastmalā Aigars un Ginta uzstāsies kopā ar mūziķiem "Cuarteto Bando" (Vācija). Ieeja brīva!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.09.2024 - 30.09.2024 2025.g.vasaras ceļojumu agrā rezervēšana! Latvia Tours
🔥💦Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer ātri! 👉 Avansa maksājums - tikai 10% | Skatīt vairāk
no 399.00 EUR
Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.80224705sec.