Itāļu regbija zvaigznes uz riteņiem iepazīst Austrumeiropu

Lai veicinātu Eiropas apvienošanos un iepazītu Eiropas Austrumu valstis 2 Itālijas regbija komandas spēlētāji ir nolēmuši doties ar riteņiem vairāk nekā 1000 kilometrus garā braucienā no pašreizējās ES prezidējošās valsts Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas uz Tbilisi. Brauciens notiks laikā no 4 līdz 25. augustam, un ir paredzēts izbraukt cauri Latvijai, Lietuvai, Baltkrievijai un Ukrainai.

Ambiciozais projekts ir sportistu iniciatīva, kura atbalstu ir guvusi arī no vairāku valstu regbija federācijām. Tās mērķis ir iepazīt jaunās ES kaimiņvalstis un veicināt neformālos kontaktus ar valstu iedzīvotājiem.

Sportisti uzskata, ka brauciens veicinās valstu vienotību un radīs dziļāku izpratni par Eiropu kā valstu kopienu gan pašos, gan satiktajos cilvēkos. Brauciens uz riteņiem ļaus labāk iepazīt jaunās dalībvalstis un to tradīcijas. Atbalstot sportu, veselīgu un zaļāku dzīvesveidu vienojošais sarunas temats būs sports, energoresursu efektīvāka izmantošana un Eiropas dziļāka integrācija. Satiktos cilvēkus brauciena laikā ir paredzēts izjautāt par šiem jautājumiem.

Abi projekta dalībnieki katrā valstī tiksies ar vietējo regbija federāciju pārstāvjiem, kā arī iespēju robežās apmeklēs regbija spēles, lai iepazītos ar komandu spēlētājiem.

Rīga ir viņu pirmā pieturvieta un šeit viņi atradīsies no 5. līdz 6. augustam. Ja Jums ir interese tikties ar sportistiem, lūdzu zvanīt 26611398.

Sekot brauciena gaitai un dalībnieku aktivitātēm varēs šim projektam izveidotajā mājas lapā www.rugbybike4europe.org

Projekta dalībnieki:

Francesco: jurists, ilggadējs Unione Rugby Capitolina of Rome spēlētājs un kopš 2008. gada Stockholm Exiles (2008. gada Zviedrijas čempioni).

Nicola: inženieris, ilggadējs Unione Rugby Capitolina of Rome spēlētājs, regbija treneris.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Liepājas pusmaratons Liepājas reģiona TIB
Liepājas pusmaratons atgriežas Liepājas centrā šī gada 29. jūnijā, aicinot visus skriešanas entuziastus piedalīties vienā no vasaras gaidītākajiem | Skatīt vairāk
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24770689sec.