Latvijā sākas pasaules konkurss precētām sievietēm "Mrs Universe 2009"

No 2009.gada 1.- 10. augustam Rīgā notiks pasaules konkursa precētām sievietēm „Mrs Universe 2009” fināls, kurā piedalīsies dalībnieces no daudzām pasaules valstīm.
Konkursa dalībnieces uzturēsies un dzīvos oficiālajā konkursa viesnīcā Hotel de Rome. Konkursa programma, kurai līdzi varēs sekot gan mēdiji, gan interesenti, ir atspoguļota www.mrsuniverse2009.lv, sākot gan ar oficiālām vizītēm Rīgas Domē, gan arī padomājot par dalībnieču atpūtu un izklaidi. Ir plānots apmeklēt bērnu attīstības centra „Undīne”, cept īstu lauku rupjmaizi maizes ceptuvē „Lāčos”. Precētajām dāmām būs arī iespēja piedalīties kā goda viešņām II Vislatvijas Zirgu dienās Inčukalnā, kur sacensību ietvaros jātnieki cīnīsies par Mrs.Universe 2009 kausu. Finālā par skaistajām vakarkleitām dalībniecēm parūpēsies stiliste Zane Pallo.
Nacionālā atlase, lai atrastu Latvijas delegāti notika divās kārtās maija vidū, kur žūrija pēc anketām un fotogrāfijām no 79 pieteikumiem atlasīja 20 pretendentes no 20 – 40 gadiem un uzaicināja uz interviju un fotosesiju. Un iespēju pārstāvēt Latviju š.g. augustā ir 25 gadīgajai divu dēlu māmiņai, Evija Indriksonei – Nikonorovai no Ikšķiles, kas aizraujas ar snovbordu un strādā par tirdzniecības pārstāvi. Savukārt 2. vietu ieguva rīdziniece Linda Tāluma, kurai ir 31 gads, divgadīgs dēls un kura aizraujas ar zemūdens niršanu un sērfingu. Linda strādā par videomenedžeri.
Atgādinam, ka konkursa fināls norisināsies 9.augusta vakarā viesnīcas Hotel De Rome restorānā „Otto Schwarz”.
2008. gada 6. jūnijā Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā, Latvijas uzņēmēja Marika Ģederte (34), 5 gadīgā dēla māmiņa, finālā, kas notika Grand Hotel Sofia 70 dalībnieču konkurencē, izturot divas kārtas, vinnēja galveno titulu - Mrs. Universe 2008. Otro reizi konkurss precētām sievietēm Mrs Universe notika Bulgārijā, bet šoreiz Latvija organizēs finālu Rīgā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Ventspils TIC
,


Kauno verslo kolegija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82037592sec.