Notiks akcijas "Sirdspuksti Baltijai" ceļa rādītāja atklāšana un Spēka maizes nogaršošana

"Spēka maize" no mūsu visu rokām ir sirsnības, mīlestības un vienotības simbols, kas stiprinās Baltijas vienotības skrējiena dalībnieku sirdspukstus 678 kilometrus garajā Baltijas ceļā no Tallinas un Viļņas līdz Rīgai.

Turpretim ceļa rādītājs ar iezīmētu kilometru skaitu, kas jānoskrien no Viļņas un Tallinas, būs kā pamudinājuma zīme pievienoties visiem skriet gribētājiem.

Aicinām mediju pārstāvjus būt klāt īpašā ceļa rādītāja atklāšanas un "Spēka maizes" nogaršošanas brīdī stipri gardajā ceturtdienā, 20. augustā plkst. 12:00, akcijas "Sirdspuksti Baltijai" informācijas teltī laukumā pie Brīvības pieminekļa.

Lāču maizes ceptuves saimnieks un maizniekmeistars Normunds Skauģis īpaši "Sirdspuksti Baltijai" skrējiena dalībniekiem paša rokām sarūpējis trīs lielus rupjmaizes klaipus - Latvijas, Lietuvas un Igaunijas skrējējiem.

Kā pirmie maizniekmeistara grieztās spēka maizes rikas nogaršos Latvijas Orientēšanās federācijas pārstāvji - jaunatnes izlases dalībnieki. Tieši viņi būs tie, kuri nodrošinās skrējiena nepārtrauktību visa Baltijas ceļa garumā.

Savukārt ar maizniekmeistara svētību "Spēka maizes" klaipi tiks nogādāti arī mūsu kaimiņiem Lietuvā un Igaunijā, tos īpašā skrējienā aiznesīsim līdz abu valstu vēstniecībām Rīgā.

Iestiprināsimies kopā!

Būsim pateicīgi, ja apstiprināsiet savu klātbūtni, rakstot Gintai Bormanei uz e-pastu: ginta@deepwhite.lv, vai zvanot pa tālruni 29 428 064.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 13.10.2024 “Autobuss debesīs” jubilejas koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.oktobrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas "Autobuss debesīs” jubilejas koncerts “Sitiet bungas, mani mīļie”! | Skatīt vairāk
no 15 EUR
5* Promenade Hotel - Liepāja Estravel Latvia
1 nakts 2 personām Prestige numurā, brokastis un spa atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 189 EUR
Performance "Aizņemtā ainava" Liepājas reģiona TIB
28. un 29. septembrī performance "Aizņemtā ainava" parādīs citādu Liepājas Pētertirgu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81224585sec.