„Humora vasaras” noslēgums Cēsīs

Vasarai strauji tuvojoties beigām, savu vasaras tūri noslēdz arī koncertuzvedums „Humora vasara & CO”, kas šovasar skatītājus priecēja visā Latvijā. 2009.gada 21. augustā, koncertuzvedums no vasaras atvadīsies kopā ar cēsiniekiem Pils parka estrādē ar skanīgām dziesmām un jautriem jokiem.

Pasākumā skatītājus ar aizraujošiem stāstiem par saviem piedzīvojumiem gan Latvijā, gan ārpus tās uzjautrinās visiem labi zināmās dāmas Mildiņa Nabiņa un Skaidrīte Krāniņa (Jānis Jarāns un Dainis Porgants). Pēc ilgu gadu klusēšanas, abas ir atgriezušās pie skatītājiem ar vēlējumu koncertu „DAUDZ NAUDAS!”, kura laikā varēsiet uzzināt, kā pa šiem gadiem mainījusies viņu dzīve un viņas pašas, kā arī tiks nodoti muzikāli sveicieni no klātesošajiem skatītājiem, gan arī no Latvijā pazīstamiem cilvēkiem.

Latvijā iemīļotā un daudzkārt atzinīgi novērtētā latgaliešu grupa „Baltie Lāči” un solists Andris Baltacis atdzīvinās publiku ar skaistām un skanīgām dziesmām par Latgali. Grupa izpildīs arī daudziem jau iemīļoto dziesmu „Pār Baikāla stepēm”, kura ar savu stāstu neatstās vienaldzīgu nevienu skatītāju. „Humora vasarā” varēsiet dzirdēt arī īpaši „Baltajiem Lāčiem” sarakstīto dziesmu „Tava Latgale”, kuras autore ir šī pasākuma producente Laila Ilze Purmaliete. Grupai nu jau kādu laiku pievienojies arī šova „Zvaigžņu lietus 2” uzvarētājs francūzis Nikolā Roldāns, kurš patīkami pārsteigs skatītājus ar savu šarmu un dziesmām latviešu valodā.

Kamēr TV3 veidotais seriāls „UgunsGrēks” ir devies vasaras brīvdienās, tikmēr skatītājiem iemīļotā Helēnas lomas atveidotāja Zane Daudziņa pievienojusies „Humora vasarai”, lai ar savu šarmu un humoru padarītu koncertuzvedumu aizraujošāku. Zane cēsiniekiem nodos sveicienus, iejūtoties kādas Latvijā zināmas politiķes tēlā, kā arī visu zinošā un pieredzes bagātā dāmā no Amerikas, kura ar savu stāstu un padomiem spēs sasmīdināt jebkuru klātesošo.

Kas gan tā par vasaru bez mīlestības? Sirdi aizkustinošas un romantiskas dziesmas par mīlestību izpildīs Latvijā iemīļots duets Harijs Ozols un Santa Zapacka, kuri šogad skatītāju sirdis iekaroja ar Šlāgeraptaujā iebalsotajām dziesmām „Tikšanās” un „Gabaliņš no sirds”. Santa un Harijs tik skaisti un patiesi izpilda savas dziesmas, ka tās aizkustina sirdi un rodas vēlēšanās noticēt mīlestībai.

Pasākumu piedāvā Radošā Apvienība „Meistaru Teātris”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46374702sec.