Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā sākas rudens-ziemas sezona

No 2009.gada 1. oktobra Brīvdabas muzejā sākas rudens/ ziemas sezona. Turpmākos mēnešus muzejs apmeklētājiem būs pieejams piecas dienas nedēļā - no trešdienas līdz svētdienai - līdzšinējo septiņu dienu vietā.

Tāpat rudens/ ziemas sezonā ir izmaiņas muzeja ekspozīcijas pieejamībā. Pastāvīgi būs iespējams apskatīt atsevišķas eksponātēkas, kurās var turpināt darbu arī rudens/ziemas laika apstākļos. Apmeklētāji būs laipni gaidīti Kurzemes sētā, Usmas baznīcā, Nidas dūmistabā, Kurzemes zvejnieku ciema „Lurķu” mājās, Krievu zemnieka sētā un Vidzemes sētā, iepriekš pie ieejas vārtiem piesakoties ēku apskatei. Grupu apmeklējumus tāpat kā līdz šim aicinām pieteikt iepriekš.

Tā kā tiek slēgta liela daļa ekspozīcijas, arī cena muzeja apmeklējumam ir samazināta par 50%. Ziemas sezonā pieaugušajiem biļete maksās 1 LVL, studentiem 0.75 LVL, skolēniem, pensionāriem un invalīdiem tāpat kā iepriekš biļete maksās 0,50 LVL.

Bez maksas muzejs ir pieejams 1. grupas invalīdiem, pirmsskolas vecuma bērniem, internātskolu audzēkņiem, ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādēs esošiem, diviem pedagogiem, kas pavada skolēnu grupu, tūristu grupas pavadošajam grupas vadītājam, muzeju darbiniekiem un ICOM biedriem (uzrādot apliecību), žurnālistiem (uzrādot apliecības).

Nemainīgi arī ziemas sezonā notiks gadskārtējie rudens/ziemas sezonas pasākumi – 8. novembrī – Mārtiņu svinēšana, 20. decembrī – ziemas saulgriežu godināšana un 26. decembrī – Ziemas balle Brīvdabas muzejā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Samanta Tīna Mazmežotnē Bauskas TIC
Samanta ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem “Vēstule Tev” | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.09.2024 - 07.10.2024 Programmas bērniem un skolēniem Bauskas TIC
Iepazīties ar Zaķu mammu V.Plūdoņa muzejā, ieklausīties “Vecajā naudas maka stāstā” Bauskas pilī, izmēģināt restauratora darbus Rundāles | Skatīt vairāk
Rudens baudĒŠANAS dienas Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 14. līdz 20. oktobrim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 07.10.2024 DEMO salodojums "TOREIZ un TAGAD" Tukuma TIC
Koncertšovs kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89894485sec.