Jūras delikatešu festivāla ietvaros pirmo reizi notiek "Seafood night"

No 2009.gada 9.- 11.oktobrim jau 5.reizi Rīgā notiek ikgadējais Jūras delikatešu festivāls. Festivāla programmā izceļas 3 galvenie notikumi - 9.oktobrī 1. reizi notiek Jūras delikatešu nakts jeb "Seafood night" Gastronome Reaval Hotel Latvija, Brīvības ielā 31. Ievērības cienīga būs lielo okeāna zivju ekspozīcija 9.- 11.oktobrī Interjera un delikatešu centrā mc², Krasta ielā 68a. Vērts apmeklēt arī īpašas vakariņas, kas tiek rīkotas par godu austeru sezonas atklāšanai 9. un 10.oktobrī. Festivāla daudzveidīgajā piedāvājumā no visas pasaules šogad likts uzsvars uz pašmāju ražojumiem Gastronome kulinārijā un kūpinātavā. Arī restorānu šefpavāri piedāvās zivju un jūras velšu ēdienus pēc īpašām receptēm.

"Seafood night" 9.oktobrī sākas plkst.18.00 un ilgst līdz pat vieniem naktī Gastronome Reaval Hotel Latvija, Brīvibas ielā 31. Tā ir lieliska iespēja baudīt vīnu ar dažādām jūras velšu un zivju uzkodām netradicionālā atmosfērā draugu kompānijā tiem, kas piektdienas naktī neguļ, bet dodas baudīt nakts dzīvi.

Ģimenēm ar bērniem patiks mc² uz "Ledus dizains" veidotajām skulptūrām eksponētās lielās okeāna zivis- Tuncis, Jūras velns un Mēness zivs. Ekspozīciju papildina izglītojoša informācija par šiem radījumiem. Lielo zivju gaļa nogaršojama arī restorānā.

Laba ideja tematiskām vakariņām divatā vai draugu lokā ir austeru sezonas atklāšanas piedāvājums ar īpašu ēdienkarti un dzīvo mūziku:

Piektdien 9.oktobrī 19.00 Gastonome (mc²)

Sestdien 10.oktobrī 20.00 Gastronome (Reval Hotel Latvija)

Šogad festivāla organizatori īpaši domājuši par atšķirīgām formām, kā palīdzēt gardēžiem orientēties piedāvājumā un nogaršot to par draudzīgām cenām. Iekārtotas vairākas tematiskās stacijas, kur plašā daudzveidībā iespējams baudīt aukstās uzkodas, degustāciju plates, siltos ēdienus, uz liela ugunskura vārītu zivju zupu un Gastronome zivju kūpinājumus un konditorejas zivju pīrāgus. Ēdieni pēc profesionāļu rekomendācijām papildināmi ar piemērotiem dzērieniem, kas palīdzēs uztvert garšas nianses.

Ieeja festivālā: bez maksas

Žurnālisti aicināti piektdien (9.oktobrī) sev ērtā laikā no plkst.10.00-18.00 ierasties uz individuālu ekskursiju Interjera un delikatešu centrā mc², Krasta ielā 68a.

Mājaslapas: www.reaton.lv ; www.mc2.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 08.07.2024 Austeru vakars ar dzīvo mūziku plkst.18:00 Jurmala Golf Club & Hotel
Padari savu vasaru vēl krāšņāku 6. jūlijā būsi sirsnīgi gaidīts Jurmala Golf Club & Hotel nogaršot izsmalcinātas austeres un gardu vīnu dzīvās | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Dome Hotel
,


Novatours
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.49768305sec.