Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs akcijas "Es par kultūru!" ietvaros būs bez maksas

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs, atbalstot akciju „Es par kultūru!”

Piektdien, 16. oktobrī akcijas „Es par kultūru!” noslēguma dienā Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs apmeklētājiem būs pieejams bez maksas.

Muzeja direktore Ilze Millersone saka: „Dažkārt, lai apzinātos lietas un vērtības, kas dzīvē ir svarīgas, nepieciešams tik vien kā pastaiga svaigā gaisā. Akcijas „Es par kultūru!” pēdējā dienā rosinām apmeklēt Brīvdabas muzeju un izbaudīt to rudens krāšņumā! Mēs aicinām apskatīt arī muzeja ekspozīciju, kas ir daļa no latviešu tautas materiālās kultūras mantojuma, kas nosaka mūsu apziņu, vērtību izpratni!”

Brīvdabas muzejs piedāvā ikvienam interesentam bez maksas izstaigāt muzeja takas, apmeklēt tās ēkas, kuras atvērtas ziemas sezonas laikā, kā arī apskatīt tautas lietišķās mākslas izstādi „Jostas, jostiņsegas, josliņsegas.”

Atbalsta akciju „ Es par kultūru!” rīko Latvijas Radošo savienību padome. Akcijas ietvaros no 1. līdz 16. oktobrim Latvijas iedzīvotāji aicināti ar saviem parakstiem apliecināt, ka kultūra viņu dzīvē ir svarīga.

Akcija notiek kultūras institūcijās – kinoteātros, grāmatnīcās, bibliotēkās, muzejos, teātros, koncertu norises vietās, mūzikas un mākslas skolās, kā arī interneta portālā www.delfi.lv un www.draugiem.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vienīga vieta Ziemeļeiropā Neredzamā Pasaule
Atklāj pasauli pilnīgā tumsā vienīgajā Ziemeļeiropas muzejā. Uzzini, kā strādā tava dzirde, tauste, oža un garša. Rezervē ekskursiju jau šodien! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 10.10.2024 Aicinam uz velobraucienu Aizputes apkārtnē Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Aicinam 12. oktobrī uz ikgadējo velobraucienu Aizputes apkārtnē! | Skatīt vairāk
Vasaras sezonas 2025 ceļojumi! Latvia Tours
🔥 Vasaras sezonas 2025 ceļojumu AGRĀ REZERVĒŠANA ir sākusies! 👉 Sāc plānot savu neaizmirstamo 2025.gada ceļojumu, jo labākās viesnīcas izķer | Skatīt vairāk
no 399 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Medumi aicina apmeklēt darbnīcas! TAKA
9. oktobrī plkst. 15.00, radošā darbnīca “Krāsainā svece”, 12+ | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20700192sec.