Latvijas Dabas muzejā būs lekcija „Cilvēka evolūcijas alternatīvās teorijas”

Latvijas Dabas muzejā turpinās lekciju cikls „Par cilvēkiem un ne tikai..”, kurā muzeja vecākā antropoloģe Aili Marnica stāstīs par dažādām interesantām tēmām – evolūciju, dabu un cilvēkiem pasaulē un Latvijā.

24. oktobrī no plkst. 13.00 – 14.30 notiks lekcija – “Cilvēka evolūcijas alternatīvās teorijas – ko negrib atzīt oficiālā zinātne”.

Ir ļoti daudz dažādas informācijas par seniem notikumiem, kurus oficiālā zinātne neņem vērā un pat noliedz. Tie ir gan dokumenti, gan priekšmeti, gan neparasti skeleti. Vairāki zinātnieki darbojās šajā jomā un atzīst, ka Zemes vēsturē bija iespējami tādi notikumi, kas ietekmējuši visu dzīvību un tās attīstību. Notika vairākas konferences, kurās tika apspriesti alternatīvās vēstures jautājumi.

Izmaiņas Zemes vēsturē bija saistītas gan ar globālām katastrofām, kurus izraisīja procesi mūsu Zemes dzīlēs vai milzīgu asteroīdu krišana, gan ar neizpētītu civilizāciju pastāvēšanu tepat uz Zemes, gan ar citplanētiešu ietekmi. Astronomi un vairāki citi zinātnieki, kas saistīti ar kosmosa pētījumiem, uzskata, ka Visumā ir arī citas saprātīgās būtnes, ne tikai cilvēks. Tieši otrādi – citu civilizāciju pastāvēšana ir loģiska un nemaz nav pretrunā ar evolūcijas procesiem uz Zemes.

Daudz informācijas dod mīti. Vairāki interesanti atradumi tiek ignorēti, jo neiederas oficiālu teoriju skatījumā. Piemēram, Ēģiptes piramīdas slēpj daudz informācijas, kas ir saistīta ar augstākām tehnoloģijām tālajā pagātnē, bet varas institūcijas un ēģiptologi pretojās šiem pētījumiem.

Lekcijā tiek piedāvāts neliels pārskats par šo un citām līdzīgām problēmām.

Atgādinām, ka lekcijas notiks katra mēneša trešajā ceturtdienā no plkst. 18.00 līdz 19.30 un katra mēneša ceturtajā sestdienā no plkst. 13.00 līdz 14.30.

Biļetes cena: 1.20Ls

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karīna Tatarinova un Miks Akots Valmieras novada Tūrisma pārvalde
19. oktobrī, 18:00 uz dzīves svinēšanu kultūrtelpā Akustika ielūdz Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova un klasiskās ģitāras virtuozs Miks | Skatīt vairāk
20 EUR
Koncertuzvedums “Drošības festivāls” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies koncertuzvedums "Drošības festivāls”, kurā piedalīsies Arturs Gruzdiņš un “Knīpas | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Viktors Lapčenoks Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. oktobrī, 18:00 kultūrtelpā Akustika viesosies leģendārais latviešu estrādes mākslinieks VIKTORS LAPČENOKS. | Skatīt vairāk
20 EUR
Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44252014sec.