Aicina iesaistīties labdarības akcijā Iepriecini bērnu sirdis!

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar tirdzniecības centru „Domina” no 01.12. līdz 23.12.2009 aicina kļūt par akcijas „Iepriecini bērnu sirdis” atbalstītājiem.

Otrdien, 01.12.2009 plkst.11.00 interesenti tiek aicināti uz labdarības akcijas atklāšanas pasākumu t/c „Domina” (Ieriķu iela 3), kura laikā būs iespējams iepazīties ar Rīgas dienas centriem, akcijas ideju un nozīmi, kā arī īpašā izstādē aplūkot bērnu radītos mākslas darbus.

Tiek rīkota arī preses konference, kurā piedalīsies: Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšnieka vietniece – Sociālo pakalpojumu nodaļas ģimenēm un bērniem vadītāja Inese Tone, Rīgas Latgales priekšpilsētas Sociālā dienesta Atbalsta centra bērniem „Čiekurs” sociālā darbiniece Iveta Sudņicka, SIA “Bērnu oāze” izpilddirektore Rita Erele un t/c „Domina” mārketinga un komunikācijas departamenta pārstāve Guntra Lipska. 

Labdarības akcijas laikā ikviens tiek aicināts apmeklēt īpašo Ziemassvētku cerību istabu, kurā būs iespējams iepazīties ar Rīgas pilsētas dienas centriem un ziedot dažādas lietas, kas katram no tiem ir tik ļoti nepieciešamas, kā arī sniegt savu palīdzību kā brīvprātīgajam, tādējādi ieguldot arī savu daļu labestības un sirsnības.

Rīgas pilsētas dienas centri ir institūcija, kas Rīgas bērniem dienas laikā nodrošina sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, sociālo prasmju un iemaņu attīstību, izglītošanu un saturīgu brīvā laika pavadīšanas iespējas. Tā ir unikāla alternatīva un vienreizēja iespēja bērniem, pusaudžiem, kā arī viņu vecākiem ar atšķirīgu sociālo statusu saņemt dažādus pakalpojumus un daudzveidīgi pavadīt savu brīvo laiku bez maksas.

Akcijas laikā darbosies šādi dienas centri: Latgales priekšpilsētas Sociālā dienesta Atbalsta centrs bērniem „Čiekurs”, Ziemeļu rajona Sociālā dienesta Atbalsta centrs bērniem „Vecmīlgrāvis”, Latgales priekšpilsētas Sociālā dienesta Atbalsta centrs bērniem un pieaugušajiem „Kamene”, Vidzemes priekšpilsētas Sociālā dienesta Atbalsta grupa „Pirmais stāvs”, SIA „Bērnu oāze”Konsultatīvais dienas centrs „Torņakalns””, Nodibinājuma „LELB Diakonijas centrs”Atbalsta centrs bērniem un ģimenēm „Roku rokā”, Nodibinājuma „LELB Diakonijas centrs” Atbalsta centrs bērniem un ģimenēm „Sirdsgaisma”, Reliģiskās organizācijas „Pestīšanas armija” Dienas aprūpes centrs „Patvērums” un SIA „Medicīniskās rehabilitācijas centrs „Valeo””.

Šiem centriem ļoti vajag sporta inventāru, galda spēles, materiālus radošām darbībām, kancelejas preces, rotaļlietas, grāmatas u.tml.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 09.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Esi klātienē un vēro pasaules meistarīgākos rallija braucējus leģendārajos Kurzemes ātrumposmos cīņā par sekundēm un uzvaru! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.06.2024 - 10.07.2024 "Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Gida pakalpojumi Liepājā Liepājas reģiona TIB
Piedāvājam grupām iepazīt Liepāju un Karostu gida pavadībā. | Skatīt vairāk
Mākslinieku tikšanās Vecsalienā TAKA
Mākslinieku tikšanās Vecsalienas muižas pilī | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54116011sec.