Pārtikas izstāde Riga Food 2010 gatavojas rudens sezonai

No 08.09.2010 līdz 11.09.2010 Ķīpsalā notiks 15. starptautiskā pārtikas izstāde “Riga Food 2010”, kurai šobrīd aktīvi piesakās uzņēmēji no vairāk nekā 40 valstīm un izstādes oranizatori attīsta jaunu virzienu tematiskajā ekspozīcijā – kulināro tūrismu.

“Riga Food” ir plašākā pārtikas nozares izstāde Baltijā, kur ik gadu tiekas pārtikas industrijas profesionāļi no visas pasaules, lai sekmētu savu biznesu un izstādē iepazītos ar aktualitātēm pārtikas produktu un dzērienu ražošanā un to pārstrādē, ar jaunākajām tehnoloģijām un iekārtu piedāvājumu, iepakojuma risinājumiem, veikalu un sabiedriskās ēdināšanas piedāvājumu, viesnīcu aprīkojuma un servisa iespējām, kā arī lai piedalītos nozares biznesa forumā un starptautiskos pārtikas industrijas profesionāļu konkursos.

“Izstādi “Riga Food” kā atbalstu biznesa aktivitātēm un daudzpusīgu mārketinga rīku izmanto gan pieredzējuši, tradīcijām bagāti Latvijas un ārvalstu uzņēmumi, gan arī mazi ražotājuzņēmumi, kas šobrīd vēlas nostiprināt savu pozīciju tirgū, lai ekonomikas atveseļošanās brīdī būtu spēcīgi, pieprasīti un konkurētspējīgi uzņēmumi. Izstādes organizatori nodrošina izdevīgus dalības nosacījumus arī maziem uzņēmumiem, kas attīstās un līdz šim nav piedalījušies liela mēroga izstādēs, taču ir gatavi sevi prezentēt plašākam profesionāļu un apmeklētāju lokam,” saka izstādes “Riga Food” projekta vadītājs Rolands Nežborts.

Jauns virziens izstādē – kulinārais tūrisms

Sekojot pasaules attīstības tendencēm, izstādē “Riga Food” šogad tiks akcentēts kulinārā tūrisma veicināšanas virziens, kas paplašinās jau līdz šim esošo pavārmākslas un viesnīcu un restorānu aprīkojuma zonu.

“Riga Food” jaunās tēmas mērķis ir prezentēt Latvijas kulinārijas tūrisma iespējas, pavārmākslas, kulinārijas un viesmīlības tradīcijas, kas ir interesantas gan ārvalstu viesiem, gan vietējiem iedzīvotājiem. Tāpat izstādē tiks prezentētas arī citu valstu kulinārās īpatnības un plašais piedāvājums.

Kulinārā tūrisma tēmu izstādē ievadīs vairāki pavāru, konditoru un bārmeņu meistarības konkursi, kuru mērķis ir izcelt talantīgākos un virtuozākos amata meistarus, kā arī demonstrēt profesionāļu fantāzijas lidojumu un prasmes. Izstādes 1.hallē būs plaša viesnīcu un restorānu aprīkojuma sadaļa, galda servēšanas paraugdemonstrējumu zona, kā arī Latvijas labāko restorānu un kafejnīcu ekspozīcija.

Šobrīd notiek aktīvs darbs pie īpašas pasākumu programmas veidošanas, kas piedāvās kulinārā tūrisma tēmu atklāt gan no profesionālā skatu punkta, gan gardēža iespējām.

Vairāk par izstādi: http://www.rigafood.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 29.06.2024 Koncertstāsts “DEBISĪ. Ir Jāpiedzīvo..” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.jūnijā pl.19.00 AKUSTIKA aicina uz kopīgu muzikālu mākslas darbu, kolāžu, stāstu ar mūziķiem Etīnu Emīliju SAULĪTI, Daniilu MICKEVIČU un Arti | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 27.06.2024 Vasaras saulgriežu tirdziņš Liepājas reģiona TIB
Tirgus Rožu laukumā norisināsies divas dienas, 20.jūnijā no plkst. 12.00 līdz 20.00 un 21.jūnijā no 10.00 līdz 18.00. Ar lustēm, siera rituļiem un | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Rija Domus Hotel
,


Dome Hotel
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.6522522sec.