Izkāp no ikdienas ar Zelta Kedu 2010

Šonedēļ sākusies pieteikšanās stilīgākajam skrējienam ZELTA KEDA 2010, kas norisināsies 05.06.2010 Rīgā, Mežaparkā. Ikviens interesents dalību skrējienam var pieteikt un ar nolikumu iepazīties mājas lapā internetā http://www.zeltakeda.lv/. 1. līdz 14. martam minimālā dalības maksa ir Ls 1.00.

Pagājušais gads jau pierādīja, ka tas ir pavisam citāds skrējiens. Šogad tas solās būt vēl pārsteidzošāks, vēl enerģiskāks, vēl stilīgāks. Sinerģija starp azartisku sporta sacensību un iespaidīgu stilu!

Paredzam, ka šogad kopīgais starts pulcēs gan īstenus „profiņus”, svētdienas sportistus, sabiedrības „krējumu”, atraktīvas ģimenes, uzņēmīgus darba kolektīvus, stilīgus skolēnus, studentus, jo šī gada skrējienam būs tāds „pievilkšanās spēks”, no kura būs grūti atturēties.

Daži iemesli:

· Pirmkārt, MAKSĀ, CIK GRIBI! Mēs norādām minimālo dalības maksu, ja uzskati, ka pasākums ir vairāk vērts – maksā vairāk!

· Otrkārt, SKRIEN, CIK GRIBI! Tev ir iespēja noteikt savu distances garumu. Maksimāli atļauts veikt 3 apļus (apļa garums 5 km). Laika limits 3 apļu veikšanai ir 2 stundas.

· Treškārt, ĪPAŠIE PITSTOPI! Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašie PITSTOPI, kuros būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties pārākā stila aktivitātēs.

· Ceturtkārt, KONKURSI! Pirms, pēc un pasākuma laikā tiks organizēti dulli, jestri, jancīgi un pārsteigumiem piesātināti konkursi gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem!

· Pieckārt, APBALVOŠANA! 1.-3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās katrā distancē tiks apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām. Labākos 5, 10 un 15 km noteiks pēc finiša laika. Uzvarētājus apbalvos tajās distancēs, kurās tie finišēs! Visi finišējušie saņem medaļas un piemiņas diplomus ar rezultātu.

· Sestkārt, skrien savos ĒRTAKAJOS APAVOS! Vai tās būtu skolas laika kedas, vai tikko pirktas botas. Galvenais, lai pašam ērti!

Izklausās labi? Tas vēl nav viss! Pats labākais vēl būs!

Pieteikšanās un jaunumi mājas lapā: www.zeltakeda.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


SIXT Latvija
,


1st-studio.com
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.26025105sec.