Latvijas daudzbērnu ģimenes tiek aicinātas uz pasākumu Rīgas zoodārzā

08.05.2010, Mātes dienas priekšvakarā, plkst. 12.00 Latvijas daudzbērnu ģimenes ir ielūgtas uz pasākumu Rīgas Zooloģiskajā dārza, kura laikā tiks paziņots Latvijas "Gada ģimenes" goda nosaukuma ieguvējs. Pasākumu rīko BIGBANK sadarbībā ar Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienību un pirmo Latvijas ģimenes portālu http://www.calis.lv/.

“Pasākuma mērķis ir aicināt daudzbērnu ģimenes no visas Latvijas sanākt kopā patīkami pavadīt laiku, atpūsties, izpriecāties un savstarpēji dalīties pieredzē,” norāda pasākuma organizatore, BIGBANK Latvijas filiāles marketinga speciāliste Agnija Greiziņa.

Pasākumu atklās Lielo ģimeņu dienas patronese Veronika Plotņikova. Līdztekus Zoodārza apmeklējumam, bērniem un viņu vecākiem būs iespējas piedalīties "Ziloņa dziesmu un deju svētkos", dažādās spēlēs un konkursos. Visas dienas laikā bērniem varēs baudīt piepūšamās gaisa atrakcijas. Pasākumā dalību varēs ņemt arī ikviens, kas 8. maijā apmeklēs Rīgas zooloģisko dārzu.

Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks norāda: “Šogad pirmoreiz tradicionālā BIGBANK Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā tiks piešķirts goda nosaukums Gada ģimene. Goda nosaukuma piešķiršanas mērķis ir godināt aktīvu un saliedētu daudzbērnu ģimeni, kā arī atgādināt Latvijas sabiedrībai par ģimenes vērtību un tās nozīmi sabiedrībā.”

Ģimenes goda nosaukuma iegūšanai varēja ieteikt ikviens Latvijas iedzīvotājs, institūcija vai uzņēmums līdz šā gada 29.aprīlim. Pavisam konkursā ir pieteiktas 133 Latvijas ģimenes. Gada ģimeni noteiks komisija, kurā darbosies Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības valdes priekšsēdētājs Leonīds Mucenieks, BIGBANK Lielo ģimeņu dienas patronese Veronika Plotņikova, BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce, Pirmā Latvijas ģimenes portāla www.calis.lv vadītāja Agnese Vīdnere. Ģimene, kas saņems goda nosaukumu Gada ģimene iegūs arī naudas balvu – 450 latus.

Akcijas patronese Veronika Plotņikova papildina: “Ģimene ir ārkārtīgi svarīga. Tā ir dāvana un svētība – atbalsts, mierinājums, patvērums un prieks. Arī ikdiena, kas piepildīta ar patīkamām rūpēm, negaidītiem pārsteigumiem un līksmību, ko uzdāvāt var tikai bērni. Domāju, ka lielajās ģimenēs varbūt ir vairāk ikdienas rūpju, taču arī mīlestības un prieka tajās ir vairāk. Ir lieliski, ka kaut vai reizi gadā varam Latvijas daudzbērnu ģimenēm sarīkot svētkus un pateikties viņām par rūpēm un gādību.”

Vienlaikus kopā ar konkursu lielajām ģimenēm notika arī bērnu zīmējumu konkurss Mana ģimene. Konkursa laikā tika saņemti 147 bērnu zīmējumi no visām Latvijas malām. Labākie no tiem tiks apbalvoti Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā.

BIGBANK ģimenes diena Latvijā notiek jau ceturto gadu. Goda nosaukuma piešķiršana, kas šogad notiek pirmoreiz, Lielo ģimeņu dienas pasākuma laikā notiks vienlaicīgi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Vairāk informācijas par pasākumu – http://www.bigbank.lv/lielogimenudiena

Lielo ģimeņu dienas pasākumu Latvijā rīko BIGBANK sadarbībā ar Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienību un pirmo Latvijas ģimenes portālu http://www.calis.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


1st-studio.com
,


SIXT Latvija
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.99184108sec.