Valkā notiks krāsaini bērnu svētki

01.06.2010, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, jau četrpadsmito reizi Valkā notiks Bērnu svētki „Viena krāsaina diena”. Svētki sāksies ar Krāsu sieviņas viesošanos pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs „Pasaciņa”, „Pumpuriņš” un „Gaismiņa”, kopīgām sarunām un spēlēm ar bērniem.

Pulksten 16.00 Lugažu laukumā pie Valkas pilsētas kultūras nama sāksies īsta ballīte – bērni varēs lēkāt piepūšamajās atrakcijās „Pārsteigumu taka” un „Batuts”, mēroties spēkiem Sumo laukumā, piedalīties radošajās darbnīcās – griezt, līmēt un zīmēt. Valkas Mākslas skolas skolotāju Gundas un Daigas vadībā ikviens varēs izgatavot sev papīra lellīti, bet pēc Cēsu mākslinieces Ingas Čeres radošās darbnīcas apmeklējuma bērni varēs doties mājās doties ar apzīmētu sejiņu. Būs iespēja spēlēt arī lielās spēles – dambreti un Riču – raču.

Savukārt pulksten 17.00 turpat, Lugažu laukumā, sāksies svētku koncerts, kurā piedalīsies mazāki un lielāki dziedātāji un dancotāji, kā arī – cirka studijas dalībnieki. Visas iepriekšminētās izklaides un atrakcijas bērni varēs baudīt bez maksas.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam būs iespēja izbraukt ar elektromobili. Šī izklaide gan būs par maksu – Ls 1,-. Būs nopērkami arī dažādi našķi, ko piedāvās zemnieku saimniecība „Dzirkļēni”.

Svētki ilgs līdz pulksten 20.00. Ceram, ka ikviens svētku dalībnieks, aizejot mājās, varēs teikt: „Šī bija viena krāsaina diena”!

Starptautisko Bērnu aizsardzības dienu mūsu pilsētā tradicionāli atzīmē pēc pēdējā zvana izskanēšanas 9. un 12. klasēm pamatskolā un ģimnāzijā, pēc sirsnīgajiem un skaistajiem izlaidumiem pirmsskolas izglītības iestādēs, mūzikas un mākslas skolās vai nu maija beigās vai tieši 1. jūnijā. Bērnu svētki Valkā tiek svinēti kopš 1996. gada 1. jūnija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 08.07.2024 Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74692011sec.