Triatel xRace 4. posms noslēgs Rīgas svētkus

Triatel xRace 4. posms norisināsies Rīgā 22.08.2010 Rīgas svētku ietvaros.

“Tas ir liels izaicinājums un vienlaikus arī gandarījums rīkot sacensības Rīgā, turklāt vēl pilsētas svētku laikā,” uzsver sacensību organizators Jānis Vanags. Līdz piedzīvojumu sacensībām palikušas vēl nepilnas divas nedēļas, taču pieteikušās jau vairāk nekā 115 komandas.

Rīgas posms būs lielpilsētas posms – bez bieziem mežiem, kalniem un lejām, purviem un slīkšņām. Toties ar bruģi, šaurām Vecrīgas ielām, dzīvu satiksmi un apdzīvotām un pamestām ēkām, kurās mīt tikai sikspārņi. Šajā posmā bieži vien fiziskais spēks nebūs noteicošais. Vairāk dominēs stratēģija un taktika, attapība un gudrība, vērība un pacietība. Sagaidāmi arī daži adrenalīnu izraisoši uzdevumi, kā arī būs darbs ar virvēm. Šajā posmā jāpeld nebūs, bet bez ūdens neiztikt. Dalībnieki var gatavoties laivu posmam.

Sacensību organizatori šoreiz īpaši aicina ar velosipēdiem braukt prātīgi un apdomīgi gan intensīvās satiksmes dēļ, gan tīri stratēģiski. Paruna “Lēnāk brauksi, tālāk tiksi” varētu būs labs vadmotīvs! Organizatori arī vērš uzmanību uz obligāto ekipējumu – sporta klasei tas ir lukturītis, abām klasēm velodators, lineāls un marķieris. Arī pirmās palīdzības komplekts no ieteicamā ir kļuvis par obligāto ekipējumu. Par sacensību centra mītni izvēlēts Ķeizarmežs. Tajā, kā parasti, tiks nodrošināts papildus bezmaksas serviss: ģērbtuves, dušas, mantu glabātuve, kompleksās vakariņas, medicīniskā palīdzība, velo serviss un mazgāšana pēc sacensībām. Turpat ir arī jauka peldvieta Ķīšezerā. Un arī Rīgas posmā dalībnieki saņems vērtīgas pārsteiguma balvas no sacensību atbalstītājiem.

Triatel xRace Rīgas posms daļai komandu visdrīzāk būs iesildīšanās S3 uzņēmumu stratēģiskajām sacensībām, kas norisināsies 2. un 3. septembrī Liepājā. Šim posmam pieteikušās daudzas Latvijas lielāko uzņēmumu un banku komandas. Mājas lapā http://www.xrace.lv/ var apskatīties bildes, video un piedzīvojumu stāstus no sacensību posmiem Ogrē, Tukumā un Madonā.

Aicinām pieteikties Triatel xRace piedzīvojuma sacensībām līdz 16. augustam mājas lapā www.xrace.lv. Mājas lapā varēs iegūt informāciju arī par skatītāju un atbalstītāju punktiem, kur varēs vērot sacensību norisi.

Triatel xRace piedzīvojumu sacensības virs apvāršņa parādījās tikai šī gada maijā, taču tiek uzskatītas par vienām no vērienīgākajām un lielākajām piedzīvojumu sacensībām, kādas Latvijā tiek organizētas. Un pamatoti. No citām sacensībām tās atšķir ne tikai augstā organizatoru uzstādītā kvalitātes latiņa, bet arī ir pats sacensību formāts. Triatel xRace ir piedzīvojumu sacensības gan aktīvās atpūtas cienītājiem, gan arī sporta entuziastiem un profesionāļiem. Šajās sacensībās var piedalīties arī bez lielas iepriekšējas sagatavotības un tajā pašā laikā gūt neaizmirstamas un pozitīvas emocijas. Sacensībās piedalās komandas trīs cilvēku sastāvā. Komplektēt var gan vīriešu, gan sieviešu, gan arī jauktās komandas. Dalību sacensībās var pieteikt sporta klasē un tautas klasē. Atšķirība ir kontrollaikā (sporta klasei 10 h, tautas klasei 8 h) un sacensību grūtības pakāpē. Sacensībām nepieciešamais pamatekipējums ir kompass, velosipēdi un velo ķiveres. Tiem, kuriem nav šāds ekipējums, sacensību organizatori sadarbībā ar tūrisma preču veikalu Gandrs piedāvā inventāru iznomāt uz vietas sacensību centrā, iepriekš piesakoties xrace.lv mājas lapā.

Visiem jaunumiem var sekot līdzi gan mājas lapā, gan arī sociālos tīklos – www.twitter.com/xracelv, www.facebook.com/xrace un www.draugiem.lv/xrace.

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensību seriāla galvenā balva Ls 1000 vērtībā no veikala Gandrs. Sacensības atbalsta – Isostar, Salomon, Laima, Vichy, Park MV, Ķeizarmežs, Vitamax, Rīgas svētki 2010, Red Bull, Rīgas Piena kombināts, Fazer, Garnier, VIP Sport, Dr. Lūkina acu klīnika. Informē – Draugiem.lv, Atlantis, Latviešu Radio, City Fitness, FHM, SportaCentrs.com, TravelNews.lv, Vx.lv, Izkusties.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


SIXT Latvija
,


Dome Hotel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66419101sec.