Saulkrasti aicina uz interesantu nedēļas nogali

Nedēļas nogalē Saulkrastos notiek vairāki interesanti pasākumi:

“Viva la Mexico” ballīte mūzikas klubā „Katrīnbāde”

Mūzikas klubs “Katīnbāde” 21.augustā rīko “Viva la Mexico” ballīti! Trakākā vasaras ballīte ar asām izjūtām! Vakara gaitā kopā ar mums jautrās mexikāņu melodijās būs DJ Kaspars Markševics! Vakara gaitā gaidam visus atraktīvākos “Meksikāņus”, jo “Katrīnbādē” notiks “meksikāņu” sacensības par labāko deju gan izpildījumā, gan noformējumā! Esi spējīgs kāpt uz skatuves un visiem parādīt uz ko esi gatavs? Tad nāc uz “Katrīnbādi” 21.augustā un piedalies “meksikāņu” deju konkursā! Sagatavo savu deju! Esi labākais un saņem dāvanu karti no restorāna “TEX MEX”!

Vakara īpašais dzēriens Tequila! Īpaši pārsteigumi bārā!

Dresscode: Mexica

Ieeja līdz 23:30 klubā PAR BRĪVU!

Tiekamies “Viva la Mexico” ballīte 21.augustā “Katrīnbādē”
Plašāka informācija: http://www.katrinbade.lv/


Saulkrastu pludmalē notiks frisbija turnīrs Ultimate Sunshine 2010

21. un 22. augustā Saulkrastos, sporta un izklaides centrā "Koklītes", pirmo reizi norisināsies saulainākais frisbija mix turnīrs Ultimate Sunshine 2010. Relaksētā gaisotnē, baudot sauli un spēlēt prieku, turnīrā tiksies septiņas Latvijas frisbija klubu jauktās komandas.

Ultimate Sunshine 2010 tiks atklāts 21.augustā, pulksten 12:00, bet pirmās turnīra spēles sāksies pulksten 12:30. 22.augustā, turnīra otrajā dienā, spēlētāji laukumā tiksies jau pulksten 10:30, bet pulksten 14:45 sāksies turnīra finālspēle.

Organizatori parūpējušies arī par citām aktīvās atpūtas aktivitātēm paralēli neformālu pasākumu turnīra dalībniekiem, viņu atbalstītājiem un viesiem. Turpat, sporta un atpūtas centrā Koklītes, pulksten 21 sāksies turnīra Hula Hula Beach Party ar trīs lieliskiem dīdžejiem no Portugāles, dejām un atrakcijām visas nakts garumā.

Divu dienu turnīrs, kas Latvijas frisbija saimes kalendārā tiks aizvadīts pēc nedēļas nogalē notikušā Latvijas čempionāta frisbijā, būs otrais pludmales turnīrs šī gada āra sezonā. Ernests Gabrāns, Latvijas Frisbija federācijas viceprezidents, norāda, ka salīdzinoši pirms trim gadiem frisbija sacensības un turnīri galvenokārt notikuši iekštelpās. „Šobrīd notiek pozitīvas pārmaiņas, un man ir prieks, ka šis turnīrs lieliski papildinās frisbija spēlētāju vasaras kalendāru.”

Ultimate Sunshine 2010 laikā tiks noskaidrota un pasniegta arī Spēles gara balva (Spirit of the Game), ko saņems komanda, ko pretinieku komandas būs novērtējušas kā vissaliedētāko un kuras spēle būs viskorektākā un spraigākā. Par šo balvu īpaši parūpējušies šī turnīra saimnieki, izklaides un sporta centrs „Koklītes”, kas spirit balvas ieguvējiem dāvinās kiteboard apmācības.

Latvijā palielinās ne tikai frisbija spēlētāju un komandu skaits, šis sporta veids kļūst aizvien atpazīstamāks un publiskāks. Turnīra organizatori laipni aicina ikvienu aktīva dzīvesveida cienītāju un interesentu nedēļas nogalē doties uz Saulkrastu pludmali, lai atpūstos un baudītu šīs vasaras skaisto laiku un saulaināko sporta veidu vienuviet.

Pasākumu organizē ViA Valmiera Frisbija klubs un pludmales sporta un atpūtas centrs „Koklītes”.

Informāciju sagatavoja:

Arta Platace

http://www.viavalmierafk.lv/

E-pasts: arta@viavalmierafk.lv

Tālrunis: 28334562

Mācību sacensības jātnieku sportā konkūra disciplīnā
Saulkrastos, Zvejniekciema vidusskolas stadionā, 22. augustā no pl.10.00, notiks mācību sacensības jātnieku sportā konkūrā disciplīnā (šķēršļu pārvarēšana) "Saulkrastu kauss".
Sacensību organizē Saulkrastu JSK "Jūras zirgi" un atbalsta SIA "Augstceltne", avīze "Zirgu pasts", veikals "Zirgu stallis" un portāls zirgiem.lv.
Darbosies bufete. Ieeja brīva.
Tālr. plašākai informācijai: 26785844


Aicinām uz Ulda Dukas piemiņas koncertu „RUDENS ROZE’’.
29. augustā (svētdien) 15.00 Zvejniekciemā, viesu nama ‘’Aizvēji ‘’ dārzā aicinām uz Latvijas Radio 2 dibinātāja Ulda Dukas draugu tikšanos koncertā „RUDENS ROZE’’.
Jau ceturto gadu Saulkrastos sirsnīgi tiek gaidīti visi tie ļaudis, kuru sirdij tuva latviešu mūzika un kas klausās latviešu Radio 2, kur vienmēr skan dziesmas dzimtajā valodā.
Piemiņas koncertu idejas autore un programmas veidotāja Baiba Meldere saka, ka draugus vajag atcerēties ne tikai viņu klātbūtnē, bet arī prombūtnē, jo ikviena šķiršanās ir atkal atkalredzēšanās atmiņās. Kā katru gadu kopā ar mums būs Ulda draugi dzīvē un mūzikā - Daila Martinsone un vokālais ansamblis ‘’Dzeguzīte’’ un Dailes teātra aktieris Jānis Paukštello. Kā katru gadu ciemos tiek gaidīts maestro Raimonds Pauls.
Šogad koncertā savus drauga sveicienus sūtīs pašmāju duets ‘’Sandra’’. Pirmo reizi pie mums ciemosies duets ‘’Inga un Normunds’’ no Rēzeknes ar savām bezgala sirsnīgajām dziesmām.
Koncerta otrā daļā muzicēs Viktors Lapčenoks, Adrians Kukuvass un Zane Daudziņa kopā ar Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu.
Ja vēlies dzirdēt skaistas latviešu dziesmas, noteikti nāc pie mums ,jo kopā visi nosūtīsim atceres sveicienus Uldim Dukam, kurš šogad 4. augustā svinētu 55 gadu jubileju.
Ieeja koncertā - ziedojums Vidzemes Jūrmalas mūzikas un mākslai skolai mūzikas instrumentu iegādei.
Uz tikšanos ‘’Aizvējos’’! (www.aizveji.lv)
Jau ceturto gadu koncerta norisi Saulkrastu novadā nodrošina Saulkrastu kultūras un sporta centrs.
Kontakttālruņi plašākai informācijai : 67954179 vai 20222927

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Latvija
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 21.jūnijā Vecpilsētas ielā tirdziņš Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
21.jūnijā no 12 līdz 19 ikviens aicināts uz Dzīvesziņas un arodu sētu, Vecpilsētas ielā 2, kur norisināsies Zāļu tirdziņš un radošās darbnīcas. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95660305sec.