Ādažu čipsi Uzturmācības klase atklāj ceturto sezonu

Zīmols Ādažu čipsi atklājis Uzturmācības klases ceturto sezonu. Kopš Uzturmācības klases atvēršanas to apmeklējuši gandrīz 3000 interesentu no Latvijas un ārvalstīm, la iepazītos ar pilnu ražošanas ciklu un sabalansēta uztura nozīmi.

Kristīne Mālniece, AS Latfood mārketinga direktore: «Šī ir jau ceturtā Uzturmācības klases sezona. Esam gandarīti, ka šī uzņēmuma iniciatīva tiek augstu novērtēta uzņēmuma apmeklētāju vidū. Uzturmācības klases apmeklētāji ir visdažādākie - gan skolēni, gan NVO pārstāvji, gan arī darba kolektīvi un citi interesenti. Taču galvenie Uzturmācības klases apmeklētāji joprojām ir skolēni. Kā atzinuši vairāku skolu pasniedzēji, Uzturmācības klase ir lielisks veids, kā papildināt skolēnu zināšanas paralēli mācību stundām skolā, jo tajā jaunieši ir atvērti un zinātkāri, tādejādi viegli apgūst informāciju, kas noderēs gan ikdienā, gan mācību procesā.»

«Es priecājos par katru ierosmi, kas veicina jauniešu zināšanas par sabalansētu uzturu, jo aizliegumi, ierobežojumi vai biedēšana neko nedos. Īpaši apsveicama ir Latfood iniciatīva, jo Uzturmācības klasē informācija tiekpasniegtaatraktīvā veidā, kasliekdomāt unizvērtēt pašiem, kā veidot sabalansētu uzturu, atgādinot, ka čipsi ir tikai uzkoda un tā nevar aizstāt īstu ēdienreizi,» saka Daiga Šantare, Rīgas Stradiņa universitātes Uztura laboratorija ārste dietoloģe.

Ādažu čipsi ražotnes apmeklējuma laikā interesenti tiek aicināti iepazīties ne tikai ar pilnu ražošanas ciklu - kā vietējie kartupeļi top par iecienītajiem Ādažu čipsiem, bet arī ar Uzturmācības klases programmu, kas izstrādāta sadarbībā ar uztura speciālistiem un ļauj atraktīvā veidā apgūt sabalansēta uztura nozīmi ikdienā.

Uzturmācības klases un Ādažu čipsi ražotnes apmeklējumi notiek otrdien, trešdien un piektdien no plkst. 10:00 – 16:00 pēc iepriekšēja pieraksta.

Interesenti tiek aicināti pieteikumus sūtīt uz e-pasta adresi: cipsi@cipsi.lv vai aizpildīt pieteikuma anketu www.cipsi.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašais rudens/ziemas piedāvājums Nurmuižas pils
Baudiet romantisku atpūtu muižā ar Smēdes SPA apmeklējumu, prosecco, vakariņām un gardām brokastīm nākamajā rītā! | Skatīt vairāk
Latvija
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8098588sec.