Rīgas Motormuzejā izstāde «Esmu cilvēks - brīvs un patstāvīgs!»

Mūsdienu spraigajā dzīves ritmā gandrīz katra cilvēka aktivitāte – mācības, darbs, izklaide vai sadzīve ir saistīta ar pārvietošanos. Vairumam cilvēku nav problēmu iet ar kājām, braukt ar velosipēdu, automašīnu vai sabiedrisko transportu. Tāpēc mēs bieži vien nesaprotam tās grūtības un neērtības, kas šajā jomā rodas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Taču tieši viņi uzsver, ka ērti, piemēroti transportlīdzekļi, dod brīvības un neatkarības no citiem sajūtu, bet pats galvenais – iespēju pilnvērtīgi mācīties un strādāt.

Lai pievērstu uzmanību un meklētu risinājumus tām problēmām, kas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām rodas ceļu satiksmē, Rīgas Motormuzejs sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību «Apeirons» 27.09.2010 plkst. 14:00 muzeja telpās Rīgā, S. Eizenšteina ielā 6 rīkos izstādi – semināru «Esmu cilvēks - brīvs un patstāvīgs!».

Tajā interesentiem pirmo reizi tiks piedāvāta iespēja vienkopus iepazīties ar vēsturiskajiem invalīdu transportlīdzekļiem, sākot no pagājušā gadsimta piecdesmitajiem gadiem. Savukārt seminārā tiks diskutēts par iespējām piemērot mūsdienu automobiļus invalīdu vajadzībām, kā arī izvērtēta citu satiksmes dalībnieku attieksme, satiksmes organizācija un tiesiskās problēmas, ar kurām ceļu satiksmē nākas saskarties cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 09.10.2024 Ciemos pie NeParastā barona Bumbiera  Madonas TIC
NeParastumi Ērgļu pusē- barona Bumbiera "Bumbiermuižā". Viņš pats šeit iegriežas reti, tādēļ viesiem ir iespēja nakšņot muzikālajā sveču | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 07.10.2024 DEMO salodojums "TOREIZ un TAGAD" Tukuma TIC
Koncertšovs kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Jūrmalas TIC
,


Dome Hotel
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78760695sec.